Може би си мислите, че сте чували всичко, когато става

...
Може би си мислите, че сте чували всичко, когато става
Коментари Харесай

Умен трик с пчела може да ви помогне да заспите по-бързо и да повиши серотонина

Може би си мислите, че сте чували всичко, когато става дума за трикове за по-бързо заспиване - само че се съмняваме, че сте опитвали този.

Имате ли възприятието, че сте пробвали всички трикове в книгата? От оказване на „ гальовен напън “ върху избрани зони до техниката на дишане 4-7-9 и отбягване на избрани питиета, няма дефицит на хакове, които можете да опитате. Но действителността е, че съвсем всеки пети човек в Обединеното кралство не спи задоволително, съгласно Mental Health UK.

Но един трик, който може би към момента не сте пробвали, е методът на пчелите, който може освен да ви помогне да заспите по-бързо, само че и да увеличи равнищата на серотонин, хормонът, виновен за подобряването на настроението ви. Така че за този Световен ден на съня (15 март), за какво не го изпробвате?

Сами Марго, специалист по съня в Dreams, показа необичайния трик, който съгласно нея е една от „ тайните за отключване на силата на последователността за трайно възстановяване на качеството на вашия сън “. Тя сподели, че т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР