Може би ще спечелим изборите с това, че сме спазили

...
Може би ще спечелим изборите с това, че сме спазили
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Може би ще спечелим изборите. Да останеш на власт в тази ситуация е отговорност

Може би ще спечелим изборите с това, че сме спазили обещанията си и уговорката си към тези, които са ни избрали. Това сподели по Българска национална телевизия депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова.
" Да останеш на власт в тази обстановка, това е отговорност. Кой ще одобри бюджета за идната година? Ние знаем ли какви ще бъдат потребностите от разноски през 2021-а и какъв ще е трендът на заболеваемостта, какви ще са икономическите последствия? България стои извънредно устойчиво сега и това може би частично се дължи на обстоятелството, че стопанската система е подкрепена и бизнесът е подсилен от държавното управление с всички ограничения, поради които бяхме доста подложени на критика, в това число от левицата ", разяснява Атанасова.

" Добавките от 50 лв. към българските пенсии са до март, тъй като считаме, че до тогава можем да се оправим като страна с коронавирусната зараза. След това ще има индексация на пенсиите 5.7%. Ако се наложи, обаче продължение на поддръжката за българските пенсионери с 50 лв. на месец, държавното управление ще пристъпи към актуализация на бюджета и ще продължи тези заплащания ", изясни Атанасова.

През всичките тези години ГЕРБ пестеше, с цел да има средства в интервали на рецесия като тази, която е сега в страната ни, с цел да може да се реагира ", сподели още Десислава Атанасова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР