Може би по-паметливите и в малко по-зряла възраст футболни фенове

...
Може би по-паметливите и в малко по-зряла възраст футболни фенове
Коментари Харесай

Емблематичен футболен президент иска отлагане на парламентарните избори заради правата на някои гимназисти

Може би по-паметливите и в малко по-зряла възраст футболни почитатели ще си спомнят кой е Ивайло Дражев Атанасов. Той беше индивидът, основал ФК Черноморец Бургас София – един в действителност неповторим план за виделия всичко български клубен футбол. В единствения си сезон в „ А “ група (2006/2007 година) тимът записва актив от 0 победи, 1 тъждество и 29 загуби, като единствената точка е записана на 1 октомври 2006 година в домашен мач от 8-ия кръг против Литекс (Ловеч), приключил 0:0!
Сега Ивайло Дражев е претендент за народен представител в 26 МИР София – от КП „ Движение дружно за смяна ”. И още веднъж свети – със сигнална тъжба до ЦИК, Министерския съвет и президента. Дражев желае отсрочване на парламентарните избори, като ползва два аргумента.
 Скандалният Ивайло Дражев бе пуснат предварително от пандиза Скандалният Ивайло Дражев бе пуснат предварително от пандиза
Скандалният някогашен президент на футболен клуб " Черноморец " Ивайло Дражев беше предварително освободен от пандиза, оповестява Радио Бургас. Др...
На първо място – откакто ще се постанова локдаун, което още не е реалност, само че Дражев смята за идно поради „ изказванията на представителите на изпълнителната власт и общински администрации ”, то в действителност затворени щели да са над 90% от изборните секции, тъй като те се разполагат в учебни заведения. А откакто на учениците от XI и XII клас, които са навършили 18 години, ще им бъде неразрешено да вървят на учебно заведение, по какъв начин по този начин ще има „ правна и фактическа логичност ” тези възпитаници да влизат още веднъж в учебно заведение като гласоподаватели?!
Вторият мотив е, че при неразрешени мероприятия на терен, няма равнопоставеност в надпреварата сред политическите субекти. Извънпарламентарните партии като цяло нямат парите, които имат парламентарните и които „ са непрекъснато в ефир на главните национални малките екрани ”, показва той.
Заради това, Дражев предлага изборите да се проведат на 25 април, 2021 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР