Може би името на Марта Ортега Перес е малко известно

...
Може би името на Марта Ортега Перес е малко известно
Коментари Харесай

Как изглежда сватбената рокля на най-богатата булка на нашето време

Може би името на Марта Ортега Перес е малко известно на българския четец. Преди две години обаче тя бе наречена „ най-богатата младоженка в света “. Това е по този начин, тъй като татко й Амансио Ортега е предприемач, създател и някогашен началник на Inditex (Зара, Бершка, Страдивариус). Той е един от петте най-богати хора на нашето време.

Марта е едно от трите му деца и надлежно наследница на милиарди. Тя работи в Inditex и в сметката й към този момент има сума с девет нули. Един ден момичето се омъжило. Бракът й със спортиста Серхио Алварес Моя обаче не изкарал дълго. Вторият й брачен партньор бил стилният сътрудник Карлос Торето.

Роклята за „ най-богатата младоженка “ е основана от фешън къща Валентино, а точно от дизайнера и изобретателния шеф на къщата Пиерпаоло Пичеоли. Някакви си трендове и фешън трендове не се отразили изключително върху сватбената рокля на Марта. Все отново жена с персонално положение от няколко милиарда не я е доста грижа какво е съвременно да се носи.

Шедьовърът, който основал Пичиоли, даже не е напълно сватбена рокля. Това е тясна пола с геометрично чисти плисета и ефирна плисирана блуза с дълги полупрозрачни ръкави. Строгостта на тоалета се придава от правата яка и необятните маншети, а коланът акцентира талията. Образът се приключва с воал с флорална тиара.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР