Моето момиче“ и моята дъщеря“ - така наричаше Стефан Данаилов

...
Моето момиче“ и моята дъщеря“ - така наричаше Стефан Данаилов
Коментари Харесай

Племенницата на Ламбо: Той нямаше планове да си отива, надявам се вуйчо да е с ангелите

 " Моето момиче “ и " моята щерка “ - по този начин наричаше Стефан Данаилов своята племенница Росица Обрешкова. " Толкова доста го обичах, че въобще не виждах дали е сложен или тежък, той беше човек, който толкоз елементарно се обича “, сподели тя в предаването " Преди обед “ по bTV. Тя описа в какво необикновено положение е бил артистът след интервенцията, която претърпя в Бургас. Когато отишла да го види в реанимацията, той пушел цигара.  

" Разрешиха ми. Сестро, оня ден разбрах, че загивам. И като ми стана смешно, и по този начин се смях. Сега към този момент ми е доста занимателно “, споделил той на втрещената си племенница. След това той решил да стартира ново зрелище. " Казвах му: " Вуйчо, апелирам те, недей, ти още не можеш да вървиш “. Той ми сподели: " Гледай си работата, аз няма да проходя другояче, в случай че не се кача на сцена “, показа Обрешкова.  

Последните представления на спектакъла " Актрисата “ донесли страхотна наслада на Ламбо, той бил доста благополучен от аплодисментите на публиката. Започнал и да репетира за ново зрелище със студентите от НАТФИЗ, което по този начин и не съумял да приключи. Имал проекти за още доста спектакли.  

" Искам да благодаря на цялата тази дребна войска във ВМА, която се бореше неистово за живота му. Искам да благодаря на ген. Петров, който я ръководеше. Това беше една борба, в която никой от нас не знаеше, че диагнозата е толкоз тежка. Ние не знаехме, че той има рак на белия дроб “, разкри режисьорката.  

" Той имаше доста тежък кръвоизлив в белия дроб с доста течност събрана. Той едвам дишаше. Те съумяха да го стабилизират за едно известно време. Беше в схващане известно време. Първото нещо, което пита, беше по кое време са му представленията. Аз излъгах подло, споделих, " Вуйчо, умерено, единствено едно сме свалили “. Той нямаше проекти да си отива “, показа още племенницата на Ламбо.  

След това почнал един необратим развой, при който артистът първо изгубил говора си. " Той ми завеща памет. Аз имам толкоз доста насъбрани прекарвания с него и моята майка. Тяхната сянка е доста огромна, само че там се живее уютно “, сподели тя. " Надявам се вуйчо да е с ангелите горе, да се видят цялата тайфа и да си създадат една прелестна вечеря “, приключи Обрешкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР