Четиридневната работна седмица набира скорост като нов модел на работа.

...
Четиридневната работна седмица набира скорост като нов модел на работа.
Коментари Харесай

Може да имате четиридневна работна седмица, но само ако работите с изкуствен интелект

Четиридневната работна седмица набира скорост като нов модел на работа. Мнозина обаче се съмняват, че това решение би повлияло отрицателно на продуктивността.

" Ако успеем да се преквалифицираме и нагодим по технологиите и изкуствения разсъдък, може да се пристъпи към 4-дневна седмица. Става дума да вземем за пример за сферите маркетинг и продажби. Изкуственият разсъдък може да усили продуктивността, тъй че при 4 дни, свършената работа да е в количеството за 5. Възможно е да станете доста по-ценен на работодателя си, тъй като сполучливо взаимодействате с новите технологии, а те не могат да действат сами ", съобщи пред NOVA Валентин Кръстев, шеф на компания за човешки запаси. 

По думите му мотивацията за работа е основна. " Разлика в заплащането на пушачи и непушачи не трябва да има, само че къси паузи за отмора - да. Те са дейно лекарство против бърнаут. Ограничаването на обществените мрежи в работно време може да се случи, само че те могат да се употребяват във времето за отмора ", счита той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР