Моето мнение е, че трябва да се подхожда балансирано, както

...
Моето мнение е, че трябва да се подхожда балансирано, както
Коментари Харесай

Асен Василев: ИТН имат агресивна програма за намаляване на разходите


Моето мнение е, че би трябвало да се подхожда уравновесено, както подхожда служебният кабинет, а те имат много по-агресивна стратегия, що се отнася до намаляне на разноските.

Това е главното, съобщи служебният министър на финансите Асен Василев пред Българска национална телевизия във връзка предлагането за кабинет на Има Такъв Народ. Аз се усещам удобно или в стопанската система, или във финансите. От други неща не разбирам, тъй че няма по какъв начин да бъде потребен, добави Василев. Нека да свърши служебното държавно управление. След това ще си разреша да разясня като жител, отговори Василев на въпрос какво мисли за част от целите, оповестени от Трифонов, за приватизиране на ББР и концесиониране на някои от инфраструктурните обекти.

Аз в партийно държавно управление не бих взел участие. Експертно държавно управление, което е съединено ясни цели, задания и небосвод - това е друго нещо. Честно казано, да гадаем бъдещето е нездраво. Трябва да действаме въз основата на това, което е допустимо сега, сподели още Василев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР