Модната и развлекателната индустрия отдавна са преплетени. На 14 февруари

...
Модната и развлекателната индустрия отдавна са преплетени. На 14 февруари
Коментари Харесай

Фарел Уилямс поема ролята на Върджил Абло в Louis Vuitton - какво носи това на бранда?

Модната и развлекателната промишленост от дълго време са преплетени. На 14 февруари те се сближиха още повече - Louis Vuitton разгласи американския рапър и продуцент Фарел Уилямс за новия креативен шеф за мъжкото си облекло.

Това се случва към 16 месеца след неочакваната гибел на предходния дизайнер на позицията -, който умря на 28 ноември 2021 година

,,Фарел Уилямс е визионер, чиито креативните вселени се простират от музиката до изкуството и модата. Той продължава да се утвърждава като световна културна икона ", написа френският първокласен бранд в Instagram.

49-годишния Уилямс получи една от най-престижните функции в промишлеността на облеклото - креативен шеф в мъжката мода. Назначаването на носителя на 13 награди " Грами " е първият огромен ход от новия основен изпълнителен шеф на Louis Vuitton Пиетро Бекари, който се причисли към марката през януари 2023 година Бекари се реалокира от Dior, която също е под шапката на първокласния конгломерат LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy).

Фарел Уилямс беше първият мъж дипломат на Chanel. Той се счита и за музата на Карл Лангерфелд за шоуто Métiers d`Art.

С Louis Vuitton работи от 2004 година насам. Наскоро влезе в съдействие с бижутерската компания Tiffany & Co (и тя част от LVMH). По време на ревюта на мъжко облекло в Париж през януари Уилямс рядко оставаше без чифта си слънчеви очила Tiffany & Co, отрупан с диаманти. Носеше ги и на ".

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР