Модерен джаз и млади световни звезди ще участват на десетия

...
Модерен джаз и млади световни звезди ще участват на десетия
Коментари Харесай

Открива се 10-то юбилейно издание на джаз фестът в София

Модерен джаз и млади международни звезди ще вземат участие на десетия A to JazZ . Изключителна селекция от най-младите международни и български актьори чака над 25 000 фенове на музиката при започване на юли на необятните зелени поляни на Южен парк 2 .

A to JazZ предлага доста вдъхновяващи интензивности наред с обичайните джем сешъни, детска просветителна стратегия, цветен арт базар, страхотни коктейли и невероятните страсти, които чакат всички фенове на музиката в летните вечери.

" Подготвили сме доста изненада за обичаната ни аудитория от България и света. Тази година, с цел да потвърдим, че вършим нови и нови неща за публиката , ние сме подготвили с изключение на нашата съпътстваща стратегия, в събота и неделя утринната йога закуска и детските музикални събития, тази вечер откриваме и изложбата на художника Росен Марковски на фестивалната поляна, както и имаме специфична удобна зона за първи път за публиката, където ги чака ветровит бар с коктейли и общителен личен състав ", описа в „ Хоризонт до обед “ основателят на джаз феста Петър Димитров.
Входът за фестивала e свободен от 18 часа - " София е джаз " е слоганът.
A to JazZ Festival се организира с изключителната поддръжка на фондация Америка за България, Столична община и Министерство на културата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР