Моделката и най-успешна инфлуенсърка Александра Богданска разраства бизнеса си и

...
Моделката и най-успешна инфлуенсърка Александра Богданска разраства бизнеса си и
Коментари Харесай

Александра Богданска разраства бизнеса си, нае си екип

Моделката и най-успешна инфлуенсърка Александра Богданска разраства бизнеса си и към този момент е наела пиар, сътрудник, монтажист и оператор, написа „ Галерия “. По време на брака й с Даниел Петканов двамата правели всичко сами, само че откогато се разделиха, хубавицата е взела екип, който да й оказва помощ в работата.

Алекс работи по през целия ден - до момента в който обядва, вечеря, преди лягане, пости непрекъснато. Така живеели и с някогашния й мъж, а спалнята им била всичко друго, само че не и място за отмора и фамилиарност. Била офис с компютъра, на който инсталирали клипове, и те сливали интимна, работна и обществена среда в едно и това довело до разрива в връзките им.

„ Сега, към този момент сама, съзнавам, че човек без екип е нищо . Преди сама правех клиповете си инсталирах ги, отговарях на мейли, споделях с клиенти, пишех фактури и плащах налози. Но към този момент си имам екип от експерти и мога да си разреша да се занимавам единствено с изобретателната страна на работата си “, признава Богданска, която към този момент няма да прави грешката да демонстрира обществено новия мъж до себе си. Научила е и урока си да не се състезава с мъжа до себе си, тъй като с Даниел постоянно го правели - кой ще вземе повече работа и ще притегли нови клиенти. Той й се сърдел, че приема доста задължения, тъй като очаквал да прекарва повече време вкъщи.

Алекс не крие, че приема раздялата им извънредно тежко и даже потегля на психолог. „ Минах си предостатъчно през всички положения - експанзията, обвиняването, а терапиите ми помогнаха да мина през това и да усещам облекчение “, споделя тя. Сега с Даниел са в доста положителни връзки и съблюдават рекомендациите на психолога да имат споделено родителство. Затова дребният Габриел прекарва колкото време при нея, толкоз и при баща си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР