Моделът отива на изложение през 2019 г.Българин направи кола на

...
Моделът отива на изложение през 2019 г.Българин направи кола на
Коментари Харесай

Българин направи кола на ток

Моделът отива на ревю през 2019 година


Българин направи кола на ток, която може да се трансформира елементарно в товарен или пътнически вид. Чрез мултифункционалната платформа могат да се слагат разнообразни мотори, купета и да се прибавят в допълнение седалки. А покривът на другите купета може да бъде построен от слънчеви кафези, с цел да се включва към енергийната система на дома или офиса за презареждане.

Русенската компания Sin Cars е благосъстоятелност на Росен Даскалов и за 5 години е създала повече от 10 модификации на разнообразни коли, които се пласират на три континента – Европа, Австралия и Съединени американски щати.

Цената на електрическия автомобил ще стартира от 30 хиляди лева, а серийно произвеждане се чака да започва в България през 2019 година

Фирмата стартира тестванията на готовия модел през есента, след което възнамеряват да покажат колата на ток на ревю в Женева през 2019 година

Максималната скорост на градската кола ще бъде 50-60 км/ч., а инженерите ще употребяват напълно рециклируеми материали. Фирмата ще употребява най-вече български снабдители, защото 70% от частите, нужни за серийно произвеждане, се вършат у нас.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР