Моделът Моника Валериева си знае цената. Клюкари разкриха тарифата за

...
Моделът Моника Валериева си знае цената. Клюкари разкриха тарифата за
Коментари Харесай

Ето колко е тарифата на Моника Валериева

Моделът Моника Валериева си знае цената. Клюкари разкриха цената за нейните професионални услуги, научи кореспондент на LifeOnline.bg.

Оказва се, че мацката не признава другарства aко става въпрос за работа. Преди броени дни тя се снима в рекламния клип на новия унисекс парфюм "INSOMNIA ", инспириран от нейния добър другар - влогъра Фавиол Сефери.

„ Приятелството си е другарство – сиренето е с пари “, очевидно към тази максима се придържа прецизно и Валериева. За да смъкна облекла и покаже плът в рекламата, моделката си поискала крупната сума от 20 000 лв.. Толкова бил нейният хонорар за реклами, оплакват се рекламодатели.

Музата на Фавиол пък изкоментирала: "Щом желае да съм му лице на парфюма, ще си заплаща! ". Моника обаче не е лакомец, с изключение на себе си тя уредила и друга бамбина - Велина Узунова, която също да се търкаля гола във видеото.

Въпреки че скоро завоюва огромна сума от Националната лотария, Велина също си изпросила не дребен хонорар.



Известният със скъпата си работа Александър Моллов пък побърза да се похвали, че точно той е режисьор на клипа. Точно той снима видеото към "Готина и луда " на Гери-Никол. В мрежата към този момент считат какъв брой е пръснал Фавиол и загатват цифрата 40 с още три нули.

Други пък се питат от кое място са източниците му на приходи и кой е платил огромната реклама на парфюма.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР