Много зрелищни битки, емоции и изненади обещава новото 12-то издание

...
Много зрелищни битки, емоции и изненади обещава новото 12-то издание
Коментари Харесай

Зрелищни двубои и много изненади на бойната галавечер SENSHI 12 на 9 юли

Много зрелищни борби, страсти и изненади дава обещание новото 12-то издание на професионалната интернационална бойна галавечер от веригата. На 9 юли от 20 часа в Св. Св. Константин и Елена буйните фенове на бойните спортове ще могат да се насладят на един величествен военен театър, по време на който високият адреналин, непоколебимият военен дух и желанието за победа ще изпълнят арената на SENSHI.

За пръв път публиката ще стане очевидец на 13 оспорвани и тежки дуела на кръг, построен на самия плаж пред ресторант " Море " в курортния комплекс, а ексцентричната и красива визия на бойната церемония подсигуряват още по-незабравимо прекарване на феновете на мощните чувства, които изберат да гледат зрелищните борби на титаните от първи ред.

Организаторите на бойното шоу издават, че на арената на SENSHI 12 сили ще премерят 26 бойци от 20 страни, измежду които Италия, Бразилия, Нидерландия и Естония. Своя дебют на разгорещения кръг на SENSHI ще създадат и състезатели от Канада, Австралия, Кипър и Турция.

За пръв път публиката ще стане очевидец на не един, а два яростни женски дуела, по време на които деликатност и мощ ще се смесят в пленяваща симбиоза за наслада на феновете на бойните спортове. На арената на професионалната бойна галавечер по разпоредбите KWU Full Contact в категории до 55 кг. едни против други ще се изправят Мина Кирлаки - Всегръцки К1 първенец, и Монтана Артс - победител в Супербитката на пръстените през октомври 2021г. и щерка на К-1 величието Пeтeр Артс. В категория до 65кг. сили ще премерят Киара Гюсти - първенец в супербитката на Диамантената лига за 2021г. и Ким-Алина Балдачино - настоящ международен първенец на WKBF K-1 Австралия.

Всеки, който желае да се допре до адреналина на SENSHI 12, може да го направи на място от плажа в Св. Св. Константин и Елена на 9 юли от 20 часа. Билетите за новото издание на интернационалната бойна галавечер към този момент са в продажба в мрежата на.

Сблъсъкът на титаните ще се излъчва и онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в действително време за целия свят по американската телевизия FITE, Fight Box, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI се провежда със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър " и М Кар Груп - BMW дилър.

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.
 К-1 легендите Сам Греко и Николас Петас идват у нас за титаничните конфликти на SENSHI 12
К-1 легендите Сам Греко и Николас Петас идват у нас за титаничните конфликти на SENSHI 12

Новото издание на професионалната бойна галавечер ще се организира на 9 юли на плажа в „ Св. св. Константин и Елена “
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР