Много средства бяха дадени за електронно правителство, а такова все

...
Много средства бяха дадени за електронно правителство, а такова все
Коментари Харесай

Лечева: Електронното правителство намалява корупцията

„ Много средства бяха дадени за електронно държавно управление, а такова към момента няма. Проблемът е в неналичието на политическа воля, тъй като електронните услуги ще минимизират изискванията за корупция, а дружно с това ще има по-голяма бистрота и надзор от страна на жителите върху администрацията “. Това съобщи претендентът за депутат от Българска социалистическа партия за България Весела Лечева на среща със чиновници на „ Свилоза “ в Свищов, което е едно от най-големите и сполучливи предприятия в страната.



По думите й електронните услуги ще спестят време и средства както на жителите, по този начин и на бизнеса. Като друго наложително изискване за развиване Лечева уточни предвидимото законодателство, което следва ясни правила и оценки за влияние. „ Никой не може да възнамерява бъдещето си и бизнеса си, в случай че всяка година се вършат законодателни ремонти, които са спорни и отхвърлят предходни промени, за които към този момент са направени вложения “, сподели още претендентът за депутат. Тя изясни, че тези визии на левицата за поддръжка на предприемачеството са директно свързани със основаването на нови и качествени работни места с добавена стойност. Лечева показа и обществените ограничения от програмата на левицата, предвиждащи поддръжка за младите фамилии под формата на данъчни облекчения, както и увеличение на майчинството през втората година и еднократна помощ за второ и трето дете от 6500 лв. за осигурявали се родители най-малко 24 месеца.

На срещата бе и ръководителят на Съвета на шефовете на „ Свилоза “ АД Красимир Дачев, който съобщи, че е политически безпристрастен, само че добави, че Весела Лечева е от хората, които не употребяват политиката за облагодетелстване и власт.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР