Много са възможни всички сценарии за преформатиране на тази коалиция.

...
Много са възможни всички сценарии за преформатиране на тази коалиция.
Коментари Харесай

Политолог: Възможни са всички сценарии за преформатиране на коалицията


Много са вероятни всички сюжети за преформатиране на тази коалиция. Това сподели в изявление за предаването „ Денят онлайн “ политологът доцент Татяна Буруджиева.

„ Има две трендове. Едната е трайно отдръпване на доверието от това държавно управление, което се случва с толкоз бързи темпове, колкото не сме следили до момента. От друга страна, имаме войната, рецесиите и нежеланието на хората са се върви на избори, в това число на опозицията в Народното събрание “, разяснява тя.

Според нея наподобява по този начин като че ли всички партии са в предизборна акция. „ Това не оказва помощ на положителното ръководство, както не оказва помощ и тонът, с който се развиват тези разправии и кавги. Трудно можем да разберем тона, с който те си приказват един на различен “, разяснява тя словесната омраза сред президента и премиера.

Според Буруджиева, министър председателят Петков е отишъл в Киев поради вътрешнополитическите си проблеми, а не по повода, която би трябвало –  българската диаспора в Украйна.

„ Очаквам детайлна политика какво вършим за стотиците хиляди българи, които са там. Най-важното е политиците да се държат като такива. Това посещаване трябваше да има доста сериозен фокус върху българската диаспора в Украйна и по какъв начин България работи за тези хора. Единственото политическо обръщение беше, че би трябвало да се поддържа България да даде оръжие за Украйна “, уточни политологът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР