Много рок изпълнения и прекрасно настроение у публиката остави двудневният

...
Много рок изпълнения и прекрасно настроение у публиката остави двудневният
Коментари Харесай

Три банди забиха рок парчета в парк „Рибница“ в „Северен“

Много рок осъществявания и прелестно въодушевление у публиката остави двудневният фестивал „ Лятна уикенд сцена за млади рок реализатори “ в парк „ Рибница “ в регион „ Северен “.

Три рок групи дадоха най-хубавото от себе си и показаха разнообразна рок музика за наслада на всички, посетили събитието.



В първата вечер на фестивала на сцената в парк „ Рибница “ излязоха младежите от Congail и Pretty Bad, които извършиха авторска музика.Във втората вечер „ ветераните “ от Out of the Road заложиха на международни рок шлагери.

„ Приветствам всички рок групи, които се включват в този фестивал и се надявам, че с техния възторг, гений и ентусиазъм ще зарадват млади и остарели фенове на рок музиката.Искам от ден на ден реализатори да покажат своите креативен умения пред публиката.Нека този фестивал бъде по едно и също време развлечение за рок групите, само че и трупане на опит и професионално показване пред по-широка публика.Именно това ще способства за създаване на по-голяма убеденост и самочувствие на тези млади музиканти “, сподели на старта на мероприятието кметът на регион „ Северен “ Стоян Алексиев.



„ С организирането на този фестивал даваме късмет на млади банди да се изявят пред аудитория на професионална сцена.Под „ млади “ групи имаме поради освен възрастта на участниците, а това, че групите са новосформирани и до момента не са имали опцията да покажат качествата си на огромна сцена “, съобщи ивент мениджърът на рок феста Тони Арнаудов-Сатаната.

И двете рок вечери минаха при огромен интерес, а присъстващите се потопиха в многообразния свят на рока.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР