Много популярни личности предпочетоха да се изнесат от шума на

...
Много популярни личности предпочетоха да се изнесат от шума на
Коментари Харесай

Звезди бягат от шума на столицата: Софка и Роксана станаха селянки, Мис Джуки - съседка на Петканови в Нови Искър и още...

Много известни персони избраха да се изнесат от шума на огромния град и да заживеят на село, научи HotArena.

Софи Маринова издаде, че напоследък все по-често върви в провинцията , защото търси умерено място за нея и Гринго. Местността „ Манастира “, покрай селото на звездата е обичано място за разходки. Двойката се любува и на природата в Айтос. Софи споделя пред Телеграф, че обича живота на село, защото измежду хората там липсва завистта и алчността.

Певицата Роксана заживя в родното село на мъжа си- Александрово. Пайнерката нееднократно е споменавала, че обожава да посещава родителите на Сашо, защото в селцето почивката й е постоянно пълноценна и наситена с страсти. Скоро двойката отвори кафене в селото.

Мариана Попова и половинката й Веселин Плачков са решили да отглеждат общото си дете на село. Певицата и артистът чакат момиченце през есента, което ще пораства в казанлъшкия край. Близки до звездната двойка споделят, че двамата са закупили парцела в покрайнините на Казанлък за 100 000 лв., само че дружно с цялостното обзавеждане.

Габриела Гълъбова, известна повече като Мис Джуки , и брачният партньор й Велизар живеят в с. Нови Хан. Двамата се откриха в провинцията незабавно след сватбата, която подвигнаха предходната година.

Съседи на двойката са някогашните братя Алекс и Дани Петканови. Имотът им се намира в затворен комплекс. Изборът на влюбените по никакъв начин не е инцидентен. Постройката се намира извънредно близо да студиото където Петканов работи. Това е втората покупка на младото семейство, което предходната година закупи първокласна къща в пернишки комплекс.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР