Много пъти сме казвали, че на почивка трябва да се

...
Много пъти сме казвали, че на почивка трябва да се
Коментари Харесай

Иновативна технология в СПА хотел край Пловдив прави водата в басейните кристално чиста

Много пъти сме казвали, че на отмора би трябвало да се потегля постоянно с усмивка. За да ви е още по-комфортно и прелестно, надградихме пречистващата система за водата на. Промяната е реалност от май 2022 година и с наслада ви го оповестяваме, тъй като малко хотели в Европа могат да се похвалят с тази иновация.

Така вашата отмора при нас ще е още по-весела и спокойна!

Винаги сме се опитвали да проучваме потребностите ви и да предложим условия, които в оптималната степен дават отговор на условията ви. Така открихме решението, което ще подсигурява вашата незабравима фамилна отмора с безчет хубави моменти към басейните ! Новата ни пречистваща система за вода ще се погрижи да се отпуснете блажено и решително.

С нейна помощ дезинфекцията на басейните е отлична, въздухът е пресен, а очите и дихателните ви пътища към този момент няма да се нервират от познатия аромат на хлор.



Пречистващата система за водата се грижи за хигиената и неповторимото ви преживяване в четирите ни вътрешни басейна. Напомняме, че те са с температура от 32°C до 36°C , и са притегателно място както за възрастни, по този начин и за най-малките (2 басейна са основани особено за деца и са с ).

За да бъдем водач в, са нужни доста старания и средства, а с новата си пречистваща система за водата направихме всичко допустимо да предоставим услугата на най-високо равнище. Горди сме, че с нововъведението се нареждаме до най-хубавите в остарелия континент.

Как работи пречистващата система?

Пречистващата система със солна електролиза, йонизация и хидролиза е новаторско решение, което оказва помощ да се заменят тежките химически препарати с екологична опция и да се даде хигиена по извънредно ловък и безопасен метод.
Така бактериите и нездравословните микроорганизми се пречистват без човешка интервенция. Посредством солната електролиза водата се насища с натурален хлор, който се съдържа в солта. Процесът на стерилизиране е по-натурален и безопасен за организма. Чрез хидролиза се разделя водната молекула и се задействат вторични реакции, произвеждащи йони с дезинфекцираща интензивност: озон, водороден пероксид и други Йонизацията добавя хидролизата и солната електролиза и благоприятства качеството на водата.

Иновативната система дезинфекцира водата в басейните по най-здравословните способи, само че без прибавяне на никакви нездравословни химикали: хлор, бром и други.

Резултатът е налице – басейни, които са приятни за плуване, игри и релакс. Чист въздух, който не нервира очите и гърлото. Наслада за кожата, без алергични реакции.



4 вътрешни басейна на ваше разположение

С новаторската пречистваща система се стерилизира водата в четирите ни вътрешни басейна. Така в случай че сте имали някакви терзания за миризмата на хлор или за качествата на водата, те към този момент могат да отпаднат изцяло.
Грижим се за вашето задоволство и имаме вяра, че новият метод за филтриране ще способства за повече усмивки по лицата на нашите посетители. Подобни решения, насочени към здравето и комфорта, са доста значими за нас, имайки поради, че по-голямата част от гостите ни са фамилии с деца. Знаем, че организмът на най-малките е изключително сензитивен и е значимо те да се забавляват в чиста вода, без да изпитват неспокойствие от препаратите или ароматите ѝ. Хотелът ни е едно от най-предпочитаните места за фамилии с деца, а в този момент ще го създадем и още по-добро и безвредно място.
Най-хубавото е, че процесът е под непрекъснат мониторинг и пречистващата система работи 24 часа дневно, 7 дни в седмицата. Така се подсигурява хигиена и сигурност както за почиващите, по този начин и за личния състав.

Новата пречистваща система за водата във вътрешните басейни е екологично решение, въодушевено от модерните технологии и от желанията и потребностите на скъпите ни посетители. Уверяваме ви, че сме подготвили още доста улеснения и изненади, с цел да бъде всяка ваша отмора луксозно преживяване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР