Много момичета използват много трикове, за да подобрят значително външния

...
Много момичета използват много трикове, за да подобрят значително външния
Коментари Харесай

Още на срещата младеж предложил на момичето да изтрие грима си и останал изумен

Много девойки употребяват доста трикове, с цел да подобрят доста външния си тип. Те са изключително съобразителни в навечерието на първата си среща. Но заслужено ли е да ползват сходни трикове? Ще ви разкажем за това през днешния ден.

Младеж решил да запознае сестра си със собствен другар. Той не спрял да изпраща фотоси на своята сестра, казвайки, че тя наподобява чудесно. По този метод момчето провело същинска среща „ на сляпо “.

 тежък грим

Момичето в действителност се оказало същинска хубавица, само че нейният джентълмен бил обезпокоен от огромното количество козметика, която била нанесла на лицето си.

Тогава младежът предложил на момичето да направи обезверен опит: да измие цялата си цялата козметика непосредствено на срещата. Момичето се усмихнало, извади мокри кърпички и се „ измило “. След тази процедура младежът останал учуден.

 без-грим

Пред него се появило красиво и доста благо момиче, което даже изглеждаше по-младо от възрастта си. Оказало се, че козметиката за нея е единствено средство да подчертае достолепията си.

Днес младежите са дружно и са доста щастливи!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР