Много момичета и жени почти постоянно мислят за това как

...
Много момичета и жени почти постоянно мислят за това как
Коментари Харесай

Как да отслабнете за 3 дни без диети и хапчета

Много девойки и дами съвсем непрекъснато мислят за това по какъв начин бързо да изгубят непотребните си килограми. Ако търсите способи да отслабнете за 3 дни, тогава представям най-хубавите разновидности за намаляване без диети и хапчета.
Правилно хранене
Има категория дами, които се ужасяват, че ще би трябвало да съблюдават диети, с цел да отслабнат бързо. Това не постоянно има постоянен и дълготраен резултат. Обикновено изгубените килограми се връщат и водят „ другари “.
В допълнение, всички ограничавания в храненето се отразяват негативно на положението на вътрешните органи, хормоналната система и метаболизма. Ето за какво, когато решаваме казуса по какъв начин бързо да отслабнем, ние отхвърляме концепцията за строги ограничавания в храненето.
Втората прекаленост, която мързеливите дами обичат, са " чудодейните " хапчета, които сякаш разрешават намаляване без старания. Когато вършиме този избор, не забравяйте, че най-малкият резултат, който ще получите от тези медикаменти, е прочистването на червата и намаляването на подуването, защото те са основно диуретични и противовъзпалителни.
В най-лошия случай ще постигнете съществени нарушавания на нервната система и работата на храносмилателния тракт. Не забравяйте, че такива хапчета могат да се одобряват единствено след консултация с Вашия доктор.
Правилното хранене е вашето решение!
Мнозина са скептични към това, само че в никакъв случай не са спазвали правилата на вярното хранене. Ето за какво, най-малко поради опита, изпробвайте главните рекомендации. Ще видите по какъв начин можете да отслабнете, без да изтощавате тялото, без да го тровите. Повечето ще бъдат сюрпризирани какъв брой бързо ще се трансформират тялото и външният си тип.
Не забравяйте, че загубата на тегло зависи 90% от храненето и единствено 10% от физическата интензивност. Затова ние не отлагаме фантазията за стройно тяло и вкарваме 10 правила за здравословно хранене в живота ( приложете ги единствено след консултация с Вашия доктор! ):
1. Забравяме за захарта и сладките, сладкишите и десертите, въпреки и единствено тъй като тези артикули освен провокират наднормено тегло, само че въздействат отрицателно на положението на кожата.
2. Не пием газирани питиета, даже в случай че това е елементарна минерална вода. Въглеродният диоксид поврежда стените на стомаха, подтиква ги, което предизвиква отделянето на стомашен сок и стартира развой, наименуван израз „ смучене в стомаха “.
3. Пием елементарна вода със стайна температура минимум 1,8 литра дневно. Ако пиете 250 мл заран на гладно, ставайки от леглото и през целия ден, същото количество 30 минути преди хранене и един час по-късно, даже няма да забележите какъв брой бързо се всмуква. Не пийте студена вода, в противоположен случай несмляната храна незабавно ще попадне в червата и още веднъж ще почувствате апетит.
4. Променяме менюто: вкарваме повече зеленчуци, като заобикаляме тези, които са богати на нишесте (царевица, картофи), ядем постно месо (пилешко филе, бяло месо), постна риба (мерлуза, минтай, лаврак).
5. Взимаме поради броя изядени и употребявани калории. Ако мислите по какъв начин бързо да отслабнете, тогава се придържайте към меню, което не надвишава 1200 kcal.
6. Регулираме храненето. Този аспект изисква самостоятелен метод: някой би трябвало да яде пет пъти дневно, до момента в който някой би трябвало да яде три пъти. Следователно разбийте менюто си на няколко хранения, само че по този начин, че да консумирате почти идентичен брой калории.
7. Променяме храненето: заран яжте повече въглехидрати (каши). Започнете да ядете протеинови храни на обяд. Забравете за храна 3 часа преди лягане.
 КАЛКУЛАТОР: Идеалното тегло съгласно растежа ви КАЛКУЛАТОР: Идеалното тегло съгласно растежа ви
Идеалното тегло за всяка фигура и за всеки организъм е строго самостоятелно и в никакъв случай не трябва да се сравнявате с другите, а постоянно са усе...
8. Промяна на метода на готвене. Забравете пържените храни. Преминете на ястия на скара, на пара или варени.
9. Храним се постепенно. Това ще избегне преяждането.
10. Въвеждаме повече ферментирали млечни артикули в менюто, а това е кисело мляко, нискомаслено извара.
12. Всеки ден ядем салата от зеле, прясно цвекло и моркови за вечеря. Пилешко, постно месо или извара се съчетава добре с него. Това ще помогне за възстановяване на храносмилането.
Разбира се, ще би трябвало да забравите за бързата храна. Ако не можете да издържите без сладкиши, тогава нарежете ябълката на филийки, поръсете с канела и прибавете чаена лъжичка мед.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР