Много лоялни членове на частния клуб Мар-а-Лаго го напускат, защото

...
Много лоялни членове на частния клуб Мар-а-Лаго го напускат, защото
Коментари Харесай

Лоялни клиенти напускат курорта на Доналд Тръмп в Мар-а-Лаго

Много лоялни членове на частния клуб Мар-а-Лаго го напущат, тъй като не желаят да имат никаква връзка със притежателя му Доналд Тръмп.

„ Това е доста обезсърчено място “, споделя Лорънс Лиймър, историк и създател на „ Мар-а-Лаго: Отвъд портите на властта в президентския замък на Доналд Тръмп “, представен от CNN.

Той е разговарял с редица към този момент някогашни клиенти на курорта, които тихомълком се отказали от него, откакто администрацията на 45-ия американски президент приключи мандата си. По думите на Лиймър недоволните „ не са загрижени за политиката и споделят, че храната не е добра “.

На 20 януари, деня на встъпването в служба на демократа Джо Байдън, Доналд Тръмп се насочи към Мар-а-Лаго в град Палм Бийч, щата Флорида, където възнамерява да живее.

Докато той бе държавен глава, мнозина са платили до 200 хиляди $ за участие, само че Лиймър счита, че евентуално няма да продължат да заплащат тази цена в този момент, когато Тръмп се отдръпна от властта.

Бизнесът за настаняване на разгромения президент като цяло бе мощно ударен от пандемията от новия ковид, само че продажбите в курорта Мар-а-Лаго са се нараснали през миналата година, от 21.4 млн. до 24.2 млн. $.

От началото на мандата си Тръмп е прекарал повече време във Флорида, в сравнение с в Ню Йорк. Остава неразбираемо обаче дали ще може да заживее за непрекъснато в Мар-а-Лаго, защото това би довело до нарушаване на съглашението му с град Палм Бийч.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР