Много колеги са работили по случая. Такова убийство се разкрива

...
Много колеги са работили по случая. Такова убийство се разкрива
Коментари Харесай

Криминалист със зловещо разкритие за чудовищата, разчленили Йордан и Марияна

Много сътрудници са работили по случая. Такова ликвидиране се разкрива доста мъчно. Смея да настоявам, че мъчно може да се каже съответно по какъв начин са стигнали до информацията. В началото един тип се стартира от един бял лист. Това съобщи в ефира на Нова тв криминалистът Иван Савов.

„ Търси се всичко, което може да бъде някакъв тип сламка и да даде някаква изходяща информация “, добави той.

Преди минути БЛИЦ заяви имената на убийците, които са направили бруталното действие

„ Понеже едното лице е престъпно проявено, най-вероятно са получили информация, че е имало опити за залагане на украшения или пък някой ги е уведомил, че той се е похвалил “, сподели криминалистът.

„ Тук се касае за ликвидиране с користни цели. Тези хора нямат родственици в страната и това ги прави по-лесна жертва “, призна той.

„ Работил съм по случай, в който внук беше разчленил баба си и беше запалил елементи от тялото й. Когато го арестувахме той се усмихна и сподели, че тя му се е подигравала “, напомни си Савов.

„ Лицата са работили доста невъзмутимо и просто не са домислили всичко до дъно. Истината е, че става въпрос за доста невъзмутими убийци, които към този момент имат някаква патологични изкривявания. Те са подготвени на всичко за финансова полза “, съобщи Савов.

Килърите на Йордан и Марияна стъписали следящите ги детективи с това, което създали

„ Тези хора са работили съзнателно. Може би психолози биха се произнесли доста по тъкмо от мен в тази обстановка “, добави той.

„ Това е доста тежко закононарушение. Добре, че нещата се развързаха “, разяснява криминалистът.

„ Убийците са имали боязън въпреки всичко, че могат да бъдат хванати и по тази причина са се върнали в жилището “, съобщи Савов.

„ Д вете тела са разчленени и в доста напреднал стадии на разложение . Биологичният материал е бил сложен за набиране. В съответния случай вие чухте, че доста канали са създадени и са проверявани какви ли не версии “, сподели той.

Първо в БЛИЦ! Намериха оръжието на бруталното ликвидиране в Негован

„ Обикновено все излиза от някъде информация. Само ще припомня намушкването в Борисовата градина и след 8 месеца циркулиране съумяха да открият лицето “, направи паралел криминалистът.

Записи от камери са открили придвижването на джипа през цяла София в посока Негован. В него те са пренесли с бидони останките – през цялата столица “, сподели Савов.

Странно е, че жителите и съседите не са подали сигнал. Това е грозното в цялата обстановка “ , приключи той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР