Много жени практикуват анален секс и им харесва, но малцина

...
Много жени практикуват анален секс и им харесва, но малцина
Коментари Харесай

Това е сексът, от който жените се ужасяват

Много дами практикуват анален секс и им харесва, само че малко на брой си признават

Сексът не постоянно е сантиментално интимно преживяване. Понякога мъжете желаят повече от това. И това повече постоянно кара дамите да настръхват. Вижте 6 типа секс, от които дамите се ужасяват:

Аналният секс
Много дами го практикуват и им харесва, само че малко на брой си признават. За други, обаче, аналният секс е аналог на нещо неразрешено, тематика табу, която ги изправя на нокти. Говорейки за анален секс, в съзнанието на дамите изниква визията за болежка, изключително, в случай че мъжът е по-надарен и не е доста умел в предразполагането, което е изключително значимо за секса откъм гърба. Друго, което ужасява дамите по отношение на аналния секс е това да не се изтърван по време на акта, както и разхлабващият резултат, който има спермата, 1-2 часа след анален секс.

БДСМ секс
Този секс също попада в графата " повече ", с което доста дами не могат да създадат компромис и да угодят на мъжете в желанието им за нещо по-различно в секса. Всичко, обвързвано с БДСМ секс. подухва дамите на мисълта за болежка, което не им работи възбуждащо, а тъкмо противоположното - ужасява ги. БДСМ е тъмната страха на секса. Имате ли смелостта да се изправите пред това тестване?

Секс през бременността и след раждането
Ако при някои дами бременността им работи като афродизиак, увеличавайки им желанието за секс, то при други 9те месеца потискат либидото. Някои дами се опасяват да вършат секс в този интервал, ужасени от мисълта да не наранят бебето, което носят. С напредването на бременността пък дамите заобикалят секса, тъй като се усещат като шамандури и считат, че не са секси. Освен това ги тормози, че оргазмът може да аргументи преждевременни контракции. След раждането пък, изключително в случай че е било тежко (независимо естествено или секцио), някои дами свързват секса с визията за болежка.

Секс по време на цикъл
Дори и мъжете да нямат задръжки в това отношение, някои дами са извънредно срещу секса през този интервал от месеца, ужасени от мисълта какво ще видят и ще си помислят мъжете. Мускулната болежка по време на цикъл пък навежда дамите на мисълта, че сексът може също да е мъчителен, когато са в дамско състояние.

Секс тройка
Ако за мъжете двама са малко, за дамите трима са доста. Подобен вид полови обединения отблъскват доста дами. Ако мъж желае тройка, дамата нормално стартира да си мисли, че не е мечтана, не е задоволително добра в леглото, не може да задоволи половите потребности на мъжа.

Секс на публично място
Това може да ви подейства доста възбуждащо и доста да съживи половите ви връзки с колегата, само че би трябвало да сте с подобаваща настройка. Мисълта, че някой може да ви хване в крачка, кара доста дами да се ужасяват единствено при мисълта за секс на друго място от спалнята.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР