Много инвеститори се прехвърлят от търговия с акции и облигации

...
Много инвеститори се прехвърлят от търговия с акции и облигации
Коментари Харесай

Най-добрата криптовалута за начинаещи за закупуване през 2023 година

Много вложители се трансферират от търговия с акции и облигации към криптовалутите. И въпреки известните имена като Биткойн и Етериум да изпъкват, то в случай че желаете да инвестирате и да започнете “на чисто ”, ще би трябвало да потърсите най-хубавите криптовалути за начинаещи.

Така както акциите на Amazon и Microsoft не всеки път са най-хубавата алтернатива, по този начин и известните имена в крипто света могат да се окажат неудачен избор.

В публикацията ще ви покажем Bitcoin Minetrix – една нова криптовалута, която е лесна за закупуване, демонстрира действителни изгоди и има неповторима идея, която може да се окаже най-хубавият ход за всички начинаещи.

Защо Bitcoin Minetrix, а не някоя друга криптовалута?

Навярно ще се запитате: “Защо Bitcoin Minetrix  e любимец измежду хилядите други криптовалути на пазара? ” Отговорът е елементарен, само че въпреки всичко съдържа в себе си редица аргументи, които го вършат неповторим.

Първо, Bitcoin Minetrix не е просто следващата криптовалута, която спекулира с обещанията за предстоящ растеж без съответно съображение. Тази монета има действително приложение – тя се употребява за клауд рандеман на Биткойн . Да, прочетохте вярно. Вместо да инвестирате в съоръжение и да се занимавате с комплексните процедури за домашно извличане, можете да се възползвате от преимуществата на клауд майнинга посредством Bitcoin Minetrix.

Второ, за разлика от доста други криптовалути, покупката на Bitcoin Minetrix не изисква регистрация в профилирана крипто борса. Това значи, че можете да закупите монетата непосредствено със своя крипто портфейл, без да се постанова да въвеждате персонални данни като паспортна фотография, верификация на адрес или други трудоемки и досадни процедури.

Как да закупя Bitcoin Minetrix?

Ако се чудите по какъв начин да закупите Bitcoin Minetrix, то в идващите редове ще ви покажем по какъв начин да го извършите бързо:

  1. Посетете уеб страницата на предварителната продажба на Bitcoin Minetrix
  2. Вземете решение какъв брой ще инвестирате в плана.
  3. Свържете своя крипто портфейл, с цел да потвърдите покупката на $BTCMTX токени.
  4. Можете да стейкнете своите токени в стейкинг пула, с цел да спечелите по-големи награди.
  5. В края на предпродажбата ще можете да заявите токените си.

Всяка сполучлива криптовалута има неповторима идея. При Bitcoin Minetrix това е Stake-To-Mine

Всяка сполучлива криптовалута има зад тила си неповторима концепция, която я прави друга от другите. Bitcoin Minetrix не е изключение, и неговата съществена характерност е концепцията Stake-To-Mine. Но какво тъкмо съставлява тази идея и по какъв начин тя трансформира Bitcoin Minetrix в един извънреден план в крипто сферата?

Stake-To-Mine (StM) съставлява модел, при който участниците “стейкват ” (залагат) несъмнено количество от своите монети, с цел да вземат участие в процеса на извличане на нови Биткойн токени. Това е идея, която се отличава от обичайния майнинг, където се употребява компютърна мощност за решение на математически задания.

Това прави Bitcoin Minetrix неповторим заради няколко аргументи. Първо, той предлага един либерален метод на рандеман, където всеки, без значение от компютърната си мощност, може да взе участие. Второ, по този начин се понижава енергийната консумация и мрежовата натоварваност, които са проблеми при обичайния майнинг.

Съществено е да отбележим, че Bitcoin Minetrix действа върху Етериум блокчейна. Това обезпечава висока степен на сигурност, бистрота и надеждност на системата.

Освен това, разпределението на премиите от добива е направено по метод, който подсигурява децентрализирано систематизиране. Това значи, че не съществуват “централизирани ” човеци или групи, които получават непропорционално огромен дял от премиите. 

Тази конструкция дава правдивост и равнопоставеност на всички участници в мрежата.

Пасивен приход от криптовалути – с Bitcoin Minetrix това е допустимо

Пасивният приход към този момент не е единствено фантазия или блян за вложителите. С възходящото въздействие на криптовалутите, доста хора търсят способи да генерират спомагателен приход, без да постанова всекидневно интензивно присъединяване. Тук идва на помощ Bitcoin Minetrix .

За разлика от огромна част от криптовалутите на пазара, които са насочени само към краткосрочни спекулации с цената, Bitcoin Minetrix е създаден с концепцията за въздържан приход. Проектът е структуриран по този начин, че да разрешава на своите вложители да генерират приход просто посредством задържане на монетата и поддържане на екосистемата.

За вложителите, които са обезпокоени от неустойчивостта на крипто пазарите и желаят да имат непрекъснат и постоянен източник на приход, Bitcoin Minetrix е отличен избор. Вместо да следите цените всеки ден и да реагирате на всяко придвижване, можете да се наслаждавате на постоянни награди

Особено значимо е да се означи свързаността на Bitcoin Minetrix с истинския Биткойн. Това освен прибавя достоверност към плана, само че и подсигурява, че премиите, които получавате, са свързани с цената на една от най-устойчивите и познати криптовалути в света. Така вложителите освен генерират въздържан приход, само че и се възползват от цената и устойчивостта на Биткойн.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР