Много хора от тясното обкръжение на Борисов неотдавна искаха да

...
Много хора от тясното обкръжение на Борисов неотдавна искаха да
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Не мога да възприема Борисов като евроатлантик

Много хора от тясното обграждане на Борисов наскоро желаеха да го видят в пандиза. От първо лице мога да кажа, че Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по, Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител и Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г имаха срещи с хора от забранителния лист. Те обслужиха ползите на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. Това съобщи в изявление за СТУДИО БАНКЕРЪ ръководителят на Политическа партия „ “ Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„ Не мога да си показва каква ще бъде политиката на взаимното ръководство на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, в случай че всичко изговорено по автомагистралите, по злоупотребите стане факт. Нали би трябвало да се носи отговорност и от Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е, и от Петя Аврамова  Петя Аврамова Петя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е депутат от 42-то Народно “, съобщи Цветанов.

„ Ако - са поредни в желанията си, би трябвало да има следствие за „ Турски поток “, където отидоха 3 милиарда лева и този проблем беше част от политическите акции на обединението “, сподели Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„ Лично аз не мога да възприема Борисов като евроатлантик “, безапелационен бе ръководителят на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР