Много хора мечтаят, не за богатство и финансова стабилност, а

...
Много хора мечтаят, не за богатство и финансова стабилност, а
Коментари Харесай

Финансови грижи, дългове и безпаричие: ето как да се справите!

Много хора мечтаят, не за благосъстояние и финансова непоклатимост, а за хора мечтаят ме за благосъстояние и финансова непоклатимост, а за по-скромни неща — да се избавят от задълженията

И нищо чудно, даже богатият човек, който се счита за дебитор, не се усеща свободен. Думаш „ заем “ виси като дамоклев меч и помрачава покоя на индивида, блокира позитивните благоприятни условия, които е подготвена да му даде ориста. А в случай че непрекъснато говорите за ситуацията си („ Трябва да върна заема си “, „ Трябва да си платя задълженията “ и т.н.), финансовата бездна се усилва.

Думата дълг (в смисъл на заем, кредит) е извънредно отрицателна – и по смисъл, и по енергетика. Длъжникът не може да се почувства съумял, задълженията теглят към дъното, връзват ръцете. Не осъзнаваме, че когато молим другари да ни заемат дребна сума и произнасяме токсичната дума, мигновено стартираме разрушителна стратегия.

Важно е да разбираме, че дългът и парите (макар и тези, кои то желаете да върнете) не са едно и също. Парите са инструмент, който се среща в най-различни разновидности (банкноти, сметки в банката, електронни карти и т.н.)
А дългът е възприятие. Още от дребни слушаме за дълг пред родината, родителите, децата.

В същото време, когато се усеща задължен, човек изпитва вдървеност, мощно напрежение, свиват се съдовете на основния мозък, което се отразява отрицателно на здравето и на интелекта.

Творческите канали се блокират и кръгът на опциите сензитивно се свива. Нещо повече, хората, които са длъжни на всички надали не по рождение (чувството на дълг се култивира още от детството), живеят, с цел да обслужват непознати ползи: на родители, учители, шефство, държавно управление. И в действителност се намират в непрекъснато положение на иго. Дори когато вземат заем от банката, в съзнанието им се образува точно дълг.

А думата „ заем “ подразбира доверие, значи, че можем да вземем пари и да ги върнем.

Когато се отстрани знакът за тъждество сред дълга и парите, всичко се трансформира. Човекът повече не се счита задължен да върне дълга — той е надъхан към привличане на пари и решение на финансови въпроси. Животът му става доста по-добър. Появяват се благоприятни условия за повишение на прихода и той елементарно връща заетите пари. А Вселената му оказва помощ да усили благосъстоянието си.

ПРЕФОРМАТИРАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО

Променяйки кода, индивидът стартира да излъчва напълно разнообразни страсти. И светът реагира надлежно.

Много значимо е изцяло да се освободите от възприятието за дълг. Думите „ дълг “, „ задължен “ и всички производни би трябвало да се изключат даже когато говорите на тематики, които нямат нищо общо с финансите. Никакви „ Длъжен съм да стана в 8:00 ч. “, „ Длъжна съм да взема детето от учебно заведение “, „ Длъжна съм да сформира отчет/да отслабна/да подготвя вечеря “.

Думата „ би трябвало “ и „ нужно “ също не трябва да се употребяват. Те приказват за насила, за това, че още веднъж действаме срещу волята си. Оптималната дефиниция е „ Следва да направя това и това “.

Следете какво говорите, откажете се от отрицателно заредените думи и скоро всичко ще се промени.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР