Много хора, които са били изправени пред трудна ситуация в

...
Много хора, които са били изправени пред трудна ситуация в
Коментари Харесай

Как да разпознаете знаците на съдбата

Много хора, които са били изправени пред сложна обстановка в живота си, са казвали, че желаят да получат някакъв знак от ориста, с цел да вземат вярното решение. Това, несъмнено, може да бъде признато от някой просто като израз, само че други в действителност търсят някаква мощ, която да им покаже верния път.

Истината е, че в доста случаи ние получаваме такива знаци, само че не ги разбираме или просто не ги виждаме. Ето за какво този тип помощ тя би трябвало да бъде призната и по верния метод, тъй като в противоположен случай даже може да се окажем в по- комплицирана позиция, в случай че разберем нещо не по метода, по който би трябвало.

Затова ето няколко жокера по какъв начин да разпознаете знаците на ориста и по какъв начин вярно да разчетете тяхното значение

 

Анализирайте потребностите си.

Какви са вашите потребности? Това е първият въпрос, на който би трябвало да отговорите, преди да се опитате да тълкувате знаците на ориста. Ако сте в положение да дефинирате какво желаете, ще ви бъде по-лесно да вършиме разлика сред съвпаденията и знаците. Не приемайте нещо като знак, в случай че то не дава отговор на това, от което се нуждаете, тъй като по този начин можете да се объркате и да се загубите в личните си мисли. По този метод ще се предпазите от неверно решение, за което може да съжалявате. Ако това се случи, може да си помислите, че сте получили неакуратен знак от ориста, който да ви откаже да преследвате задачите си в стадий, в който сте доста покрай крайния резултат, само че по този начин и да не го постигнете заради една или друга причина.  Най-простия образец – на шанса ви с кафето написа, че ще откриете нова обич. Вие обаче може да сте щастливи с колегата си, тъй че не би трябвало да го оставяте, единствено поради написаното.

Работете върху възприятието си за наблюдаване.

За да забележите знаците на ориста, възприятието за наблюдаване е доста значимо. Тогава вашият инстинкт ще бъде най-хубавият ви съдружник. Когато се сблъскате с постоянно срещано събитие, единствено дребният глас в главата ви може да ви каже дали това е знак и какво значение има. Ако не сте съсредоточени в това, което търсите, тогава мъчно бихте разпознали знак, който да ви помогне. Ако търсите нещо сходно, би трябвало да бъдете деликатни да не го изпуснете. Дори може да споделите на някой непосредствен на какво се надявате, с цел да получите помощ и от него в търсенето на ключа към вашето благополучие. Не бъдете предубедени, че няма да го намерите, тъй като то може да бъде тъкмо пред вас, само че поради вашите мисли мъчно бихте го забелязали.

Вземете поради вашата среда.

Средата, в която живеете, може да ви помогне да тълкувате знаците. Всичко е обвързвано в света към нас и това, което се случва в живота ви, може да повлияе на ориста ви. Не се опитвайте да измененията нещо в всекидневието си, единствено и единствено да намерите знака на ориста, който чакате. Той самичък ще ви открие. Вашата задача е да го забележите и да го прочетете вярно. Ако имате извънредно забързано всекидневие, обръщайте повече внимание на протичащото се към вас. Вдигнете глава от телефона, тъй като там знак мъчно ще намерите. Огледайте се и вижте хората към вас, всичко което ви заобикаля. Там се крие вашият знак.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР