Много хора искат да са стройни и здрави, но не

...
Много хора искат да са стройни и здрави, но не
Коментари Харесай

5 причини да се занимавате с йога

Много хора желаят да са стройни и здрави, само че не всеки харесва фитнес залите, силовите тренировки и бягането (до припадък). Сега можете да намерите огромно многообразие от групови занимания, които освен ще ви доведат до мечтаната форма, само че и ще донесат духовно задоволство.

На вашето внимание и 5 аргументи да се занимавате с йога
Какво съставляват МУДРИТЕ и по какъв начин могат да трансформират живота ви
Чували ли сте за мудрите? Мудрите са жестове, свързани с източните вярвания, които могат да основават сила, влияеща на прочувственото...
Прочети повече
Ще разгледаме йога – набор от физически и умствени практики, измислени в Индия и ориентирани към възстановяване здравето, физическата форма, както и постигането на нравствен баланс.

Предимства на йога:

1. Дишане. В елементарния живот човек диша плитко и няма време да насити тялото с О2. На процедура отваряте гръдния панер, напълвайки го с въздух, като по този метод подхранвате вътрешните органи и кръвта.

2. По време на занятията по йога вие се абстрахирате от външния свят и оставате уединено със личните си мисли, това възпитава резистентност на стрес у вас и ви учи да се отпуснете.

3. Поза. Редовните извършения ще ви оказват помощ да извършите гръбнака си анатомично верен и да имате аристократична стойка.
Защо е добре да вършим йога в всекидневието си?
Само до преди няколко месеца бях безжалостен съперник на йогата. Не виждах смисъл от нея и практикуването ѝ. Разбира се, както постоянно се случв...
Прочети повече
4. С възрастта ставите на човек се " втвърдяват ", това води до болежка в тях и проблеми с опорно-двигателния уред. Йога тренира ставите, даже в тези направления, в които те не работят в елементарния живот, това сигурно удължава младостта им.

5. Практиката усъвършенства метаболизма и вследствие на това човек престава да се тормози от тежест в стомаха и изпражненията се възстановяват.

Със сигурност има още доста повече от тези 5 аргументи да вършиме йога.

И още един не незначителен фактор:
Йога учи да бъдете „ тук и в този момент “, да усещате всяка минута от живота, да усещате цената на битието.
Бъдете здрави!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР