Много глупава постъпка, трябваше да се извини още след първия

...
Много глупава постъпка, трябваше да се извини още след първия
Коментари Харесай

Колежки за Мис Силикон: Тя изнагля

Много глупава постъпка, трябваше да се извини още след първия път, когато караше с превишена скорост 

" Катрин Йорданова би трябвало да си понесе следствията. Тя изнагля, като реши, че е над закона, и даде неприятен образец на младежите. "

Това съобщи пред " България Днес " Мис Силикон 2023 Карина Атанасова във връзка хванатата преди дни дрогирана с кокаин зад кормилото силиконка Катрин Йорданова. Изкусителката е била спряна за рутинна инспекция от полицията и при осъществен полеви тест за опиати дала положитетелна проба за кокаин.

Силиконката е сгащена в столичния квартал " Студентски град " и арестувана за 24 часа в ареста. От полицията оповестиха, че последвалата кръвна проба, дадена от Катрин в Окръжна болница, се оказва позитивна. Това значи, че в случай че бъде наказана, я грозят до 3 години затвор.

Това не е първото нарушаване на 23-годишната Катрин. През януари Йорданова снима клип по какъв начин кара с 256 км/ч по автомагистрала " Тракия ". А преди дни отново се е хвали по какъв начин кара с превишена скорост, този път в градски условия и със стикер от Народното събрание.

" Много глупава постъпка от страна на Катрин. Лично се познаваме и бяхме в близки връзки. Не е неприятен човек и не чаках сходно нещо от нея ", показа пред вестника Атанасова.

По думите й Йорданова е трябвало да се извини обществено още първия път, когато е била сгащена да кара с превишена скорост.

" Опитва се да застане против закона, само че няма да й се получи. След като я хванаха да кара с превишена скорост, тя се снима по какъв начин да препуска с над 200 километра и сподели през цяла България, че не й пука. Много неприятен образец дава на младите девойки ", сподели Атанасова.

Шефката на силиконките Мариана Маринова остава в неразбиране за какво Катрин се показва за Мис Силикон.

" Не разбирам за какво на всички места показват това момиче като Мис Силикон, в случай че тя в никакъв случай не е печелила състезанието. Катрин взе участие през 2022 година, когато взе специфична премия, каквито получават всички участнички. Същата година короната в състезанието завоюва Жасмина Стоичкова ", съобщи Маринова.

Като човек, който води здравословен метод на живот, ежедневно спортува и се храни уравновесено, Мариана показа, че остро осъжда използването на алкохол и опиати зад кормилото.

" Не мога да приема безразсъдството на хората да се качват в колата надрусани и пияни, а още повече че в нашата страна всякакви лапетии пропагандират, че това е съвременно. Шест години съм живяла във Венецуела и Колумбия, откъдето произлиза кокаинът. Уж страни от Третия свят, само че там да взимаш опиати освен не е влиятелно, ами това се случва в най-ниските пластове на обществото и те трансформира в деградант и крах. Смятам, че у нас обществото би трябвало да изхвърля сходни хора ", безапелационна е шефката на силиконките.

Твърдо срещу използването на алкохол и опиати зад кормилото е и Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова.

  " Не познавам Катрин и не желая да разясня постъпката й. Това, което мога да кажа, е, че съдя шофирането след приложимост на алкохол и опиати. Виждате какъв смут се твори по пътищата. Трябва да се кара деликатно, в трезво положение. Никога не съм си разрешила да се кача зад кормилото, откакто съм пила, а опиати не използвам ", съобщи Тодорова пред " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР