Не искам да ми се сърдиш. Докато гледам двойките, които

...
Не искам да ми се сърдиш. Докато гледам двойките, които
Коментари Харесай

Натали Трифонова каза прави ли разни неща с партньора си в Dancing Stars

" Не желая да ми се сърдиш. Докато виждам двойките, които танцувате в " Денсинг старс ", седнал съм и си мисля " Тия дали вършат нещо? ". Има някои участници сред, които се усеща. "  

Това показа Николас Цитиридис пред Натали Трифонова. " Еее, това ли си мисли всеки фен, който ни гледа? ", разсмя се Натали. В предаването " COOLt " по bTV Трифонова посочи на Николас, че в този формат точно някои от звездните двойки в близкото минало, като Петко Димитров и Яна, и Ангел и Дориина, се събират.

" Със сигурност елементарно се заражда любовта там. Прекарвате въпреки всичко доста време дружно, единствено като репетирате, ставате си близки и се докосвате ", разяснява Цитиридис. След това тв водещият споделя, че неговата половинка Боряна Братоева за рождения му ден им е взела билети за " Дербито на Милано ", където Николаос е подкрепял обичания си футболен клуб " Милан ". Цитиридис пък те първа ще мисли с какво ще я изненадва за нейния рожден ден, който наближава.

Натали видя положителната физическа форма на Николаос, който в последно време прекарва доста време във фитнеса и импровизирано му предложи да взе участие в идващия сезон на Dancing Stars, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР