Много често сме заставали в подкрепа на решения на властта.

...
Много често сме заставали в подкрепа на решения на властта.
Коментари Харесай

Бабикян: Много често сме подкрепяли решения на властта

" Много постоянно сме заставали в поддръжка на решения на властта ". Това съобщи в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " Арман Бабикян от " Ние идваме “:

" Мога да посоча много образци в това отношение. Разбира се, били сме и сериозни, че постепенно и мъчно се придвижваше правосъдната промяна, както и към други не изключително положителни решения като бутафорния арест на Борисов и по този начин нататък. В същото време изразихме цялостна поддръжка във връзка с газовата самостоятелност на страната, изгонването на 70-те съветски шпиони, офанзивата на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево “, дейностите на правосъдния министър за определяне на нарушаванията при снабдяването на пандизите и редица други неща. В никакъв случай не сме си разрешили да бъдем едностранчиви, само че не смятахме, че би трябвало да си мълчим за неудачите по една елементарна причина – би трябвало да сме по-добри от тези, които свалихме от власт ".

" Всички би трябвало да преглътнем егото си. Страната ни би трябвало да бъде ръководена грамотно, отговорно и устойчиво ", добави още Бабикян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР