Много често хората чувстват, че нещо не е наред в

...
Много често хората чувстват, че нещо не е наред в
Коментари Харесай

Ето как да разберете бързо дали сте жертва на черна магия!

Много постоянно хората усещат, че нещо не е наред в живота им. Всичко им пада от ръце. Понякога им се коства, че най-сетне компликациите са отминали, само че проблемите още веднъж им се струпват на главата.

Всичко това може да значи, че им е била направена черна магия или са урочасани.

Всъщност не е по никакъв начин мъчно да разберете дали не сте подложени на магьосническо влияние. За да извършите това, ще ви потрябват няколко предмета, които ги има във всеки дом.

Чаша с вода
Напълнете транспарантна чаша с вода и преди да легнете я поставете до леглото си по-близо до възглавницата. Категорично не трябва да пиете от тази вода. На сутринта взете 3 кибритени клечки. Запалете ги една след друга и ги хвърлете в чашата с вчерашната вода. Ако по-голямата част изплуват - всичко е добре, само че в случай че потъне - сте урочасани.

Църковна свещ
Огънят е мощна сила, която се употребява в доста ритуали. Запалете църковна свещ и я поставете покрай вас. Можете да я придвижите над леглото, където спите, или над работното място. Ако свещта стартира да дими и пращи - неприятната магия е налице.

Златни декорации
Измийте лицето си с течаща вода и свалете от пръста си венчалната халка или различен златен пръстен. Прокарайте ги по бузата пред огледалото. Ако останала транспарантна, ясна диря, всичко е наред. Тъмната диря значи, че ви е направена черна магия.

Кокоше яйце
Това е различен много елементарен и известен метод. За задачата дръжте яйцето в ръцете си за известно време и помислете за вашите проблеми и несгоди. След това напълнете чаша с вода и деликатно чукнете яйцето там. Ако жълтъкът падне на дъното - урочасани сте. Ако в това време белтъкът образува мътна паяжина - най-вероятно това е мощна злостна магия, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР