Много българи пътуват извън страната за ноледните и новогодишни празници,

...
Много българи пътуват извън страната за ноледните и новогодишни празници,
Коментари Харесай

Пътуванията със самолет за коледните и новогодишни празници 

Много българи пътуват отвън страната за ноледните и новогодишни празници, а други се връщат в родината, с цел да бъдат със своите близки. Кои са желани дестинации и от кое място се прибират най-вече наши сънародници, описват специалистите в самолетните пътувания eSky. 

Анализът е на база закупени самолетни билети за интервал на пътешестване 21-31 декември, като не се регистрират билетите по вътрешни полети в България, които също са забележителен брой.  

Най-много пътувания със аероплан отвън страната, също както и през предходната година, ще има до Лондон, Англия – дестинация с пет летища и няколко самолетни компании, опериращи полети от София, Варна, Бургас и Пловдив. На второ място по посещаемост по време на празниците е Рим, Италия, следван от Германия с най-вече закупени билети до Франкфурт и Берлин.  

При пътуванията към България Лондон още веднъж е любимец с най-вече закупени билети до страната, което се дължи и на огромния брой българи, живеещи там. Много са и сънародниците ни, които пътуват от Германия, Италия и Испания. 

Ако към момента има хора, които се двоумят дали да не заминат някъде в последния миг за Нова година, към момента има много положителни цени на самолетни билети до дестинации като Париж, Лондон, Брюксел, Берлин, Мадрид, а даже и град Акаба в Йордания.   

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР