Мнението на родителите ни винаги е много важно. Хората преживяват

...
Мнението на родителите ни винаги е много важно. Хората преживяват
Коментари Харесай

Момиче легна под ножа за 300 операции, защото майка й й каза, че е грозна

Мнението на родителите ни постоянно е доста значимо. Хората претърпяват тежко неуспехите си, само че най-трудно им е, когато разочароват околните си.

От  jenata.blitz.bg  вече ви показахме  скандалната визия на Селин Дион, която причлича на ходещ скелет и като че ли е болна от някоя доста страшна болест . Разкрихме ви и  какво шокиращо нещо направи Джоли с децата си преди време.

Разбира се, за множеството майки, детето им е най-красивото и най-умното, без значение дали и в реалност това е по този начин. Уви, има и родители, които безусловно разрушават живота на детето си, блъскайки ги към голяма бездна с думите си.

Тсубаки Томоми е очарователно момиче. Съседите постоянно й се възхищавали и й казвали какъв брой е приятна. Майка й обаче постоянно е казвала, че е грозна и нищо не може да се направи по въпроса. Това е траяло през цялото й детство.

Когато Томоми пораства, се трансформира. Роднините й обаче казвали, че грозотата й просто пораства дружно с нея, а визията на дъщеря им просто се утежнява с всяка минала година.

Всъщност Томоми не изглеждала толкоз зле, макар че видно имала проблеми с визията си. Във всички останали връзки обаче тя била естествена японка и никой, с изключение на майка й, не се ужасявал по този начин от външния й тип.

На 18-годишна възраст момичето решило, че към този момент не може да устоя упреците на родителката си и се подложила на пластична интервенция, с цел да промени обстановката.

Веднага щом станала пълнолетна Томоми почнала да се усъвършенства. До 21-годишна възраст тя към този момент освен премахнала заешката си джука, само че и трансформирала формата на лицето си – трансформирала скулите, поставила си импланти, избелила си зъбите, трансформирала носа си и устните.

На 39-годишна възраст тя към този момент се е подложила на 300 интервенции. Томоми е похарчила над 280 000 $ поради думите на майка си. Към този миг тя набира от ден на ден известност поради тъжната си история и към този момент няма никакъв проблем с финансите, изкарвайки парите си като инфлуенсър и модел.



След като историята й била излъчена по малкия екран Томоми се трансформирала в локална звезда. Тя не крие интервенциите, които си е направила и признава, че точно майка й е причина да се вземе в ръце и да промени външния си тип.

Тя самата осъзнава, че й е била нанесена тежка психическа контузия.

За страдание обаче към днешна дата Томоми не осъзнава какво си предизвиква. Тя споделя, че е подготвена да се подложи на още доста интервенции, дори до последния си мирис, стига те да й оказват помощ да наподобява все по-добре.

 



Томоми има вяра, че колкото повече интервенции си прави, толкоз по-свежа и млада ще наподобява. Тя е сигурна, че славата й не е за ден и ще успее да построи сполучлива кариера.

Трудно е да не осъдим майката на Томоми. Към днешна дата не е ясно какви точна са връзките сред двете и дали изобщо родителката й е жива. Момичето не желае да приказва по никакъв мотив за това.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР