Младо момиче купи яйца късно вечерта от столичен супермаркет, за

...
Младо момиче купи яйца късно вечерта от столичен супермаркет, за
Коментари Харесай

КУРИОЗ: Младо момиче купи яйца в 21:50 ч., но посред нощ съжали: Събудих се с ужасни симптоми

Младо момиче купи яйца късно вечерта от столичен супермаркет, с цел да подготви вечеря, само че измежду нощ съжали за стореното. Това излиза наяве от обява в обществените мрежи, написа sofia24.bg.
От фотографията излиза наяве, че яйцата са в период на валидност, само че откакто момичето и приятелят й са ги консумирали са изпитали неразположение. Сега младата жена е обезпокоена дали не са се заразили със салмонела. Публикуваме целия й текст с незначителна редакторска интервенция:
„ Закупих през вчерашния ден яйцата от Т Маркет в София, кв. „ Гоце Делчев “ (Самият магазин е много беден, случвало ми се е да попадам и на развалени пържоли и кайма). Срок на валидност: 16.04.2023 година След като вечеряхме се разсъниха в 5:30 сутринта с ужасни коремни болки/спазми, тежест, прилошаване и гадене, лек световъртеж, изцяло неразположение. Приятеля ми се разсъни към 8:30 със същите недоволства. Прочиствах се с деен въглен, само че към момента не отшумяват тия гадости, мисля, че се сме се натровили грубо.
Има ли възможност да поставят остарели яйца в тези опаковки под предтекст, че са пресни? Препоръчвам да не ги консумирате. И в случай че някой има опит дано показа, защото натряването с яйца е в действителност доста съществено с причина към салмонела “.
В мненията девойката добавя: „ В съответната обстановка нямах избор за различен магазин, защото в 21:50 нямаше различен работещ наблизо… “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР