Младият мултиталант Росен Карамфилов се завръща към голямата си любов

...
Младият мултиталант Росен Карамфилов се завръща към голямата си любов
Коментари Харесай

Росен Карамфилов се завърна към най-голямата си любов благодарение на Деси Тенекеджиева

Младият мултиталант Росен Карамфилов се завръща към огромната си обич - поезията с новата си книга КЪМ НЕЯ и една вълнуващата премиерна вечер на 3-ти февруари от 19 ч. в клуб Антракт на ул. „ Върбица “ 12.

Арт планът КЪМ НЕЯ е основан по концепция на актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева и финансиран напълно от Фондация „ Стоян Камбарев “, която продължава с задачата си да сбъдва фантазиите на младите и надарените!

На премиерата, най-верните почитатели на Росен Карамфилов ще станат очевидци на първия клубен лайф на групата му ERASE THE POEMS и ще видят по какъв начин обичани звездни двойки споделят любовта си, посредством словото му: Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Силвия Лулчева и Васил Бинев, Яна Титова и Александър Алексиев, Милена Ерменкова и Ованес Торосян и самият Росен и половинката му Ана Иванова, на която е отдадена книгата.

29 поетични разговора сред ТОЙ и ТЯ изпълват КЪМ НЕЯ със смисъл! Смисълът на любовта и осмислянето ни като хора посредством нея. Откровени, дълбоки, обличащи в думи неизречените ни усеща, стиховете на Росен ни карат да се усещаме живи, пълноценни, уязвими и откровени.

Публиката ще се допре до тях и до гения на тези обичани родни актьори. А за какво 29 поеми?Защото Росен е на тъкмо толкоз години - 29.

На представянето, гостите ще могат да получат освен подпис на своята книга, само че и да чуят музиката на Росен и групата му, както и да закупят извънредно една от 29-те мумаслени тематични картини, рисувани за плана на специфична цена.

Ето какво написа Росен Карамфилов в обществените мрежи под своя персонална фотография с Деси Тенекеджиева:

„ От нейната концепция стартира всичко. И стигна до най-красивата моя книга с лирика досега. Хубаво е човек като Деси да ти има вяра. Тогава и ти самият започваш да вярваш в себе си.Благодарен съм й за цялата сила, средства и старания, които вложи в основаването на КЪМ НЕЯ. Ценя ги високо! “

А ето какво показа и Деси Тенекеджиева, която с изключение на всичко е режисьор и продуцент с компанията си NOVA film на късите поетични филмчетата, промотиращи първокласната книга, издадена в лимитиран тираж и единствено за ценители:

„ Познавам Росен от бебе. Той е заслужен наследник на един извънреден Артист - паметният художник Кольо Карамфилов, който беше един от най-близките ми другари, дружно с Елин Рахнев - знаковият стихотворец, драматург и редактор на КЪМ НЕЯ.

За Фондация „ Стоян Камбарев “ е голямо наслаждение да подкрепим Росен освен с този план, само че и с годишна креативна стипендия, която той получава за втора поредна година. Росен Карамфилов е извънредно талантлив и сензитивен актьор, с огромен дух, полет и обсег.

Той се разви като същински мултиталант - не стопира да написа, да пее, а от скоро потвърди, че е наследил и неповторимия гений на татко си в изобразителното изкуство. Бих желала сърдечно да благодаря за безвъзмездното включване в това премеждие на обичаните ни сътрудници и двойки в живота, както и на приятелите от FОX book café и издателство Фирмено отделение, които ще популяризират книгата!

Каним всички ценители да се допрян до същинската обич и изкуство и да участват на една прочувствена и запаметяваща се вечер на 3-ти февруари! “

Премиерата на КЪМ НЕЯ се реализира в партньорство с винарска маза CICLE, шоколадовото прелъщение MERCI и ядки ROIS.

За всеки тръгнал си с книга, входът ще е свободен!

Книгата КЪМ НЕЯ може да поръчате тук:
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР