Млади, красиви, подхождащи с любов към прогнозата за времето. Това

...
Млади, красиви, подхождащи с любов към прогнозата за времето. Това
Коментари Харесай

Какво общо имат Никол Станкулова и Гери Малкоданска? - slava.bg

Млади, красиви, подхождащи с обич към прогнозата за времето. Това са нещата, които на пръв взор свързват синоптичките Никол Станкулова и Гергана Малкоданска. От седмица те са и част от тима на водещите при Гала в „ На кафе “.

Никол Станкулова

Ранни години

Никол Станкулова е родена на 8 август 1988 година в София. Тя е единственото дете в фамилията на служителя на реда от 3-то РПУ Николай Станкулов и следователката от Столична дирекция на вътрешните работи Елена Станкулова. На 6 години печели първия си конкурс за хубост, а малко по-късно към този момент е водеща на предаване по държавната телевизия. Като дете уплътнява свободното си време с куп задължения - тренировките по художествена гимнастика, плуване, балет, пиано, математика, подготовката на уроците за учебно заведение и позирането за фешън списания.

Завършва Софийската математическа гимназия, а редом с това е частна ученичка в Първа британска езикова гимназия. Висшето си обучение продължава в УНСС със компетентност „ Финанси “. Опитът от Българска национална телевизия я води в предаването „ Искам “ по ММ. В същото време е и манекенка в „ Ивет модерно “. До април 2009-а е водеща на предаването „ Големият въпрос “ по Нова телевизия, след което води новините на Sportal и Profit. През 2010 година Станкулова дебютира като синоптичка в ефира на Нова тв.

Майчински трепети

През 2018 година Никол Станкулова изпитва най-хубавото възприятие на света – това да станеш майка. Водещата на прогнозата роди щерка си в болница „ Света София “ под грижите на доктор Райна Ковачева. Таткото на момиченцето е дългогодишната половинка на Станкулова – Теодор Минев, който развива бизнес в IT бранша. Наследничката на Никол носи името Теа, като дълго време това се пазеше в загадка.

Личен живот

Пикантни детайлности към персоналния живот на Никол Станкулова доста постоянно намират място в жълтите издания. Те не всеки път се оказват истина. Въпреки това водещата на прогнозата за времето пази ревниво персоналния си живот. Тя до последно не издаваше, че е в очакване на първия си правоприемник, като за бременността й се разбра инцидентно, откакто се появи неин кадър с наедряло коремче в обществените мрежи. Никол не издаде и по кое време тъкмо е родила дъщеричката си, както и какво е нейното име.

Ритуали за разкрасяване

Само преди броени дни Станкулова показа пред почитателите си в обществените мрежи, че сега тежи 55 кг, които поддържа с физически извършения в домашни условия. Красавицата твърди, че тренировката й не е ексцентрична, нито прекомерно натоварваща. Една от тайните за положителната й фигура е, че прецизно съблюдава известното предписание на французите, че след всяко хранене човек би трябвало да стане от масата с леко възприятие на апетит.

Никол призна още, че по време на бременността си е качила 11 кг.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР