Младежкият национал на България очаквано се появи в лагера на

...
Младежкият национал на България очаквано се появи в лагера на
Коментари Харесай

Кръстев облече синия екип и "сложи" усмивка, агентът му разкри колко ще струва на Левски

Младежкият национал на България предстоящо се появи в лагера на в турския курорт Белек късно нощес и през днешния ден (26 януари) организира своята първа подготовка с новите си съотборници.
Неговият управител Николай Жейнов даде изявление пред сътрудниците от " Dsport ", в което разкри детайлности за това по кое време ще бъде подписан договорът сред клуба и футболиста:
" Надявам се до няколко часа, най-много на следващия ден да бъде публично подписан контракта. Има кардинално единодушие сред двата клуба, като се надявам до на следващия ден на обяд най-късно всичко да е реалност. Не считам да разгадавам елементи, само че концепцията е за една година, като на средата на контракта, двата тима могат да го прекратят или възобновят. Тогава обаче не се знае дали Филип Кръстев ще желае да се махне от Левски . Тук тежи и неговият глас и ще е значимо желанието му ", разкри Жейнов и отсече:
" Филип го чака блестящо бъдеще. Той приказва съвършен британски, тъй че връзката не е била проблем. Освен това е адаптивен. Филип няма да коства нещо фрапиращо на Левски. Да не кажа, че ще коства колкото един футболист от школата ".
" В лицето на Станимир Стоилов има добър треньор, който мисли за бъдещето на Левски. Има такива футболисти, които желаят да натрупат игрово време и Левски може да се възползва от това. Той идва с голямо предпочитание. Ние говорихме много и преди Нова година. Той чака с неспокойствие дебюта си в Левски ", приключи Жейнов.
ЕТО и СНИМКИ от днешната подготовка на " сините ":



Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР