Младежките театрални празници започват в Димитровград утре, 8 юни. Те

...
Младежките театрални празници започват в Димитровград утре, 8 юни. Те
Коментари Харесай

Младежки театрални празници започват утре в Димитровград 

Младежките театрални празници стартират в Димитровград на следващия ден, 8 юни. Те се продължат 3 дни и ще се състоят в Градската библиотека. Месецът е кондензиран с мероприятия. В Клуба на дейците на културата ще има креативна вечер за Мариана Ангелова и премиера на новата книга на Мина Карагьозова „ Душата горе”.

На 12 юни от 10.00ч. в село Крум любопитните ще видят ръкоделия на локалните майсторки с плетива и осъществявания на остарели градски песни, а вечерта в пространството на централната пешеходна алея на бул. " България " ще се състои деветото издание на фестивала " С танците на дедите ни`2021 " и Малък панаир на занаятите с интернационално присъединяване.

В средата на месеца ще се проведат две просветителни събития. Ще бъде показана новата Дигитална проекторна система в Звездната зала на НАОП „ Джордано Бруно” и показване на Новата Общинска стратегия „ Модернизация в системата на учебното обучение посредством цифрови технологии”.

Концерт на Забавно-духов оркестър, благотворителен концерт, галерия на Унгарския културен институт, старта на Общинския конкурс за детско творчество „ Шанс `202 1 ”, третото издание на Националната научна конференция " Светът на българина през XX век ", са плануваните събития за втората половина на юни.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР