Младежката организация на "Да, България" - „МлаДа България“ и на

...
Младежката организация на "Да, България" - „МлаДа България“ и на
Коментари Харесай

„Масов следствен експеримент“ пред вила „Секвоя“ провеждат младежи от Демократична България

Младежката организация на "Да, България " - „ МлаДа България “ и на ДСБ изнасят митинга си довечера пред държавната вила „ Секвоя “ в столичния квартал „ Бояна “. Протестната демонстрация, чието начало бе планувано за 18:30 часа, е под наслов „ Масов следствен опит “. Участниците в акцията са донесли пачки с банкноти евро с лика на Бойко Борисов.

Протестиращите считат, че се бави прокурорската инспекция на достоверността на фотосите от къщата на премиера и на аудиозаписи, на които се чува глас, наподобяващ на неговия. Миналата седмица евродепутатката Елена Йончева разгласи след извършен от американска лаборатория разбор, че единият от записите е достоверен.

„ Събрали сме се тук да проведем всеобщ следствен опит. Обичаме по този начин да го назоваваме, тъй като през днешния ден не идваме единствено като жители – би трябвало да вземем функционалностите на прокурори и следователи тук, защото обществената власт в лицето на прокуратурата и следствието към този момент в продължение на над месец отхвърлят да проверяват абсурда с влизането в премиерския дом и с прословутите фотоси на шкафчето му. Тук сме, с цел да притеглим и вниманието на прокуратурата, защото напоследък се вижда наклонността тя да върви след събитията и да проверява, откакто се е акумулирало някакво гражданско внимание. Искрено се надяваме след през днешния ден да стартира по-активна инспекция и по аудиозаписите “, съобщи пред БНР един от участниците в акцията пред вила "Секвоя ".

Младежите от обединяването „ Демократична България “ нямат желание да влизат през ограждението, само че се надяват да бъдат поканени от премиера, с цел да видят по какъв начин наподобява вилата от вътрешната страна.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР