Младежите, за които се пострадали разказаха, че наемат жилища от

...
Младежите, за които се пострадали разказаха, че наемат жилища от
Коментари Харесай

Полицията чака младежи, обирали апартаменти, да се предадат сами

Младежите, за които се потърпевши описаха, че наемат жилища от известни платформи за резервация и по-късно ги обират, не са арестувани, само че са оповестени за национално търсене. Причината - полицията не е съумяла да откри 19-годишния Емилиян Йорданов и 18-годишния му другар на адресите, на които живеят. От полицията чакат, че в днешния ден те сами ще се предадат на управляващите.

" Лицата са на независимост единствено краткотрайно. Те дават изявленията по малкия екран, само че не са били открити на адрес. Установено е кои са. Малко бягат пред вятъра като желаят да се изкарат жертви. Единият е с с много престъпни прояви на територията на няколко районни ръководства в София - за обири, грабежи. Обявен е за търсене, майка му е отказала да одобри призовка. Той се е свързал с сътрудници в първо районно ръководство и ще се съобщи. Уверявам ви, че се работи и ще бъде направено, каквото би трябвало ", съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов.

За случая описа " Нова телевизия ", която цитира хора, дали жилищата си чартърен на двамата младежи. Впоследствие те ги намират ограбени и в окаяно положение. Те са подали сигнал до полицията.

Двете момчета

- 19-годишния Емилиян Йорданов, до неотдавна волейболист, и приятеля му 18–годишен възпитаник и футболист, (който отхвърля да разкрие името и лицето си пред малкия екран " признаха пред Нова телевизия, че в петък са обрали тв приемник от нает от тях апартамент. Мотивът им бил, че им трябвали пари. Взели назаем 5 хиляди лева от човек, който по думите на Йорданов не се занимава със законна активност. Изхарчили ги за нощни заведения и заведения за три дни. За откраднатия тв приемник взели 100 лева

Йорданов отхвърля да е правил други закононарушения, макар че има регистрации в полицията. Призна единствено за кражба на велосипед преди време. За приятеля му сегашната кражба на тв приемник е първа.

Двамата отхвърлят да употребяват опиати като Йорданов споделя, че е пробвал един път марихуана. Поискаха да си създадат и кръвен тест в ефир.

" Обрахме жилищата, с цел да покажем какъв комичен народ сме ", обясниха двамата претекста си да застанат пред камера и да опишат за осъществена от тях кражба. " Засега

никой не ни е потърсил от полицията

за безусловно нищо. Но получавам закани в интернет ", съобщи тази заран Емилиян Йорданов. " Никой от синовете на тези госпожици, които разясняват по интернет, и продават опиати на децата в учебните заведения няма да покаже тази същина, която разкриваме. Защото всеки краде над 100 хиляди лева и не го вкарват в пандиза, а мен желаят да ме вкарат в пандиза за 100 лева ", изясни още Йорданов.

Двамата младежи отхвърлят да са заплашвали притежателя на жилището, чийто тв приемник са откраднали и настояват, че той ги е заплашил.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР