Младежите на БСП, които са посрещнали Борисов със „Здравейте, другарю

...
Младежите на БСП, които са посрещнали Борисов със „Здравейте, другарю
Коментари Харесай

От Позитано 20: В село Лиляче Борисов е посрещнат от Мая Манолова, не от БСП!

" Младежите на Българска социалистическа партия ", които са посрещнали Борисов със „ Здравейте, другарю Борисов " в с. Лиляче, не членуват в Българска социалистическа партия.

Това декларират от пресцентъра на Българска социалистическа партия в известие до медиите.

Те няма какви партийни книжки да хвърлят, защото нямат такива. Един от присъствалите - Росен Петков, е някогашен член на Българска социалистическа партия, изключен от партията на 25.05.2022г., тъй като се кандидатира за кмет против нашия партиен претендент. Той е подсилен от Мая Манолова и остава трети, разясняват още от пресцентъра на партията.

Това се знае от дълго време. В Лиляче Борисов е приветстван от Мая Манолова, а не от Българска социалистическа партия. Той лъжата я няма за нищо. Такъв си беше в ръководството, подобен си остава в съпротива, приключват от пресцентъра на " Позитано " 20.

От Българска социалистическа партия във Враца също реагираха незабавно. Общинският ръководител Иван Иванов популяризира следната позиция:

" Позиция на Българска социалистическа партия по отношение на изказвания на Росен Петков, че ще си хвърли партийната брошура:

От 26.05.2022г Росен Петков не е член на Българска социалистическа партия. На съвещание на общинския съвет на Българска социалистическа партия извършено на 26.05, Росен Петков бе изключен от партията по силата на чл.13 т. 2 от устава на Българска социалистическа партия, който гласи " Членство в партията се приключва: Когато член на партията се кандидатира от името на други политически партии и организации или като самостоятелен претендент против претендентите на партията. "

Във тази връзка заявяваме, че Росен Петков търси сензации в услуга на други политически сили, не приказва от позицията член на Българска социалистическа партия сега и заявяваме, че цялата Младежка организация по време на акцията както и сега, стои твърдо зад решенията на партията. "

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР