Младеж на 20 години пострада леко при зрелищна катастрофа на

...
Младеж на 20 години пострада леко при зрелищна катастрофа на
Коментари Харесай

Зрелищна катастрофа блокира Русе

Младеж на 20 години пострада леко при зрелищна злополука на един от централните булеварди на Русе. В продължение на часове едното платно остана затворено, беше блокиран и тролейбусният превоз, движещ се по тази улица, осведоми Българска национална телевизия. 

Сигналът за случая е получен малко преди 18,30 часа. Лекият автомобил се е движил в посока центъра на града, когато се отклонява от платното вляво и се блъска в дирек на електрическата мрежа. Вследствие на удара се откъсва едното колело на автомобила, отварят се и въздушните възглавници. Въпреки сериозните провали върху леката кола, водачът е леко потърпевш и след обзор в болничното заведение е освободен за домашно лекуване. Без пострадвания е и неговият сателит.
-->
По думите на бащата на лидера на автомобила повода за злополуката е „ черен лед “ върху асфалта. Другата допустима версия е несъобразена с пътните условия скорост.

Няколко часа продължи изтеглянето на авариралия автомобил. През това време се образува колона от тролейбуси, които не можеха да преминат през трасето.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР