Младата надежда на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд се извини, след

...
Младата надежда на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд се извини, след
Коментари Харесай

Мейсън Грийнууд се извини за гафа с моделките

Младата вяра на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд се извини, откакто се забърка в скандал с исландски моделки при гостуването на британския народен отбор за дуел от Лигата на нациите. Както е известно, офанзивният състезател и неговият съотборник бяха хванати да купонясват с две дами в хотела си след срещата, нарушавайки прецизните правила срещу разпространяване на COVID-19. По тази причина те бяха отстранени от лагера на тима.

“Сега съзнавам какво се случи. Нарушаването на противоепидемичните ограничения беше безконтролно. Искам да се извиня на всеки за срамната преживелица, само че най-много на Гарет Саутгейт. Аз не оправдах гласуваното ми доверие”, сподели младокът.

“Да играя за беше един от най-хубавите мигове в живота ми. Сам съм си отговорен за огромната неточност, която позволих. Обещавам на фамилията ми и на всички почитатели, че ще си взема поука от този житейски урок”, добави той.

Другият основен воин в скандалната история е Фил Фодън от Манчестър Сити. Той изиска амнистия за дейностите си, като написа идентично опрощение в “Туитър”. Едно от забърканите девойки е Надя Лиф Синдал, която също разяснява. “Дори не знаех, че Мейсън играе в Манчестър Юнайтед. Аз не се интересувам от футбол. Не сме се свързвали с тях, в този момент те минават през тежък период”, сподели тя.

ГЕОРГИ РАДУНЧЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР