Младата красавица беше избрана за ратай очаквано от отбора на

...
Младата красавица беше избрана за ратай очаквано от отбора на
Коментари Харесай

Зрители избухнаха: Аксения е за Ергенът, не за Фермата

Младата хубавица беше определена за аргатин предстоящо от тима на младите очаквания, до момента в който старити кучета заложиха на печената Веселка. На Аксения се наложи да дои за пръв път в живота си, само че макар че бе наясно с предизвикването, тя отхвърли да взе участие в урока, който образно изнесе фермерът Ники.
Реклама
" Ще доя по-късно, в този момент ми е неприятно ", отсече тя, само че въпреки всичко в един миг се наложи да го направи.„ Леле, какво ме чака? Ох, доста ме е боязън! Нищо няма да ми направиш, нали? “, обърна се ужасена Аксения към животното. В отговор, то индиферентно я плесна с опашка през лицето.

Зрителите са възмутени от държанието, откакто тя се умори от доенето и отиде да се къпе, до момента в който останалите чакаха гладни край масата. " Тая е била за Ергенът объркала е предаването ", написа фен. тази " Аксения с изключение на, че е грозна е неприятна по душа, клюкарка, мързелива, не знае, че на масата сядат всички дружно по този начин се хранят естествените фамилии, само че очевидно в тяхното кой когато му хрумне ", възмущава се различен.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР