Младата и талантлива актриса Дженифър Лорънс, която преди по-малко от

...
Младата и талантлива актриса Дженифър Лорънс, която преди по-малко от
Коментари Харесай

Представиха новите лица в „Игрите на глада: Възпламеняване" с оригинални плакати на героите

Младата и надарена актриса Дженифър Лорънс, която преди по-малко от месец завоюва „ Оскар “ за основна женска роля във кино лентата „ Наръчник на оптимиста “, блесна в прелестна, ексцентрична бяла рокля на постера на героинята си Катнис Евърдийн в кино феномена „ Игрите на глада “.

Първата част от екранизацията по едноименния бестселър на Сюзан Колинс се трансформира в третия най-касов филм в Съединени американски щати за 2012 година и завоюва милиони почитатели по света, които с неспокойствие чакат продължението на историята в „ Игрите на глада: Възпламеняване ", със международна и българска кино премиера на 22 ноември.

Преди дни, основателите на кино лентата показаха истински визии на основните герои в „ Игрите на глада: Възпламеняване ". Oсвен Дженифър Лорънс в ролята на безстрашната Катнис, измежду тях са и познатите от първият филм млади артисти Лиъм Хемсуърт, в ролята на чаровния Гейл от Окръг 12 и Джош Хъчерсън, в ролята на втория победител в 74-те Игри на глада Пийта Меларк.

Сред показаните персонажи са още Елизабет Банкс в ролята на екстравагантната Ефи Тринкет, Уди Хареслън като чудатият наставник на Катнис и Пийта Хеймич Абърнати, артистът Лени Кравиц в ролята на персоналния стилист на Огненото момиче Цина, Стенли Тучи като водещият Цезар Фликерман и, несъмнено, именитият Доналд Съдерланд, в ролята на изкусния манипулатор президентът Сноу.

За феновете на „ Игрите на глада “ беше вълнуващо да видят плакатите и на някои от новите герои във втората част на кино трилогията, които ще се изправят против Катнис и Пийта за оцеляването си в 75-те юбилейни игри на глада. Младата актриса Джена Малоун („ Sucker Punch: Измислен свят ”) беше показана в ролята на Джоана Мейсън, момичето победител в Игрите на глада от Окръг 7. На двадесет и няколко години героинята на Джена е една от най-младите участнички в 75-те юбилейни Игри на глада, само че поради своите психически умения, е и една от най-опасните състезателки.

Привлекателният  Сам Клафлин („ Снежанка и ловецът “, „ Карибски пирати: В непознати води “) се превъплъщава в ролята на Финик - интелигентният и харизматичен представител на Окръг 4, който едвам 14-годишен печели Игрите на глада. Третият нов персонаж, показан със личен афиш, е Бийти, трибутът от Окръг 3, получил прякора „ Волтс “. Ролята му е поверена на Джефри Райт („ Казино роял “).

В „ Игрите на глада: Възпламеняване " Катнис Евърдийн и Пийта Меларк се завръщат вкъщи откакто побеждават в 74-те игри на глада. Победата значи да изоставен фамилиите и най-близките си другари, с цел да поемат на „ Турнето на спечелилия ” през всички окръзи в Панем. По време на обиколката, Катнис усеща, че искрата на нейното непокорство е възпламенила недоволството в няколко окръга, където се надига протест. Въпреки това, Капитолът продължава да държи гнева под надзор, защото президентът Сноу към този момент е почнал подготовката на 75-те юбилейни игри на глада. Провеждани на всеки 25 години, с непредвидените си правила, те заплашват да трансформират Панем вечно.

Официалната премиера на „ Игрите на глада: Възпламеняване " е на 22 ноември 2013 година в кината и IMAX. Повече информация и настоящи вести за продукцията може да намерите на формалната българска фейсбук страница: www.facebook.com/IgriteNaGlada.

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР