Млад мъж е в тежко състояние след пътен инцидент в

...
Млад мъж е в тежко състояние след пътен инцидент в
Коментари Харесай

Три катастрофи в Пловдивско: Петима са в болница

Млад мъж е в тежко положение след пътен случай в събота. Минути преди 18 ч. карловски служители на реда били изпратени на сигнал, че край Иганово мотоциклет „ Сузуки “ паднал отвън платното за придвижване, откакто се блъснал челно в каменен склон. В болница със съществени пострадвания е превозен 26-годишният моторист. Взета му е кръвна проба за химически разбор. На местопроизшествието е изработен оглед. Причините и събитията, довели до злополуката, се обясняват от проверяващ служител на реда. Образувано е досъдебно произвеждане, известена е районната прокуратура.

При друга злополука, четирима души са ранени. Инцидентът зародил в зоната на мост сред селата Рогош и Маноле. Информацията е получена в РУ-Труд в 14.30 ч. в събота. По предварителни данни, лек автомобил „ Хонда “ не пропуснал и се сблъскал с излизащия от оборудването лек автомобил „ Пежо “. В болница с разнообразни пострадвания са настанени 18-годишният лидер на първата кола, двама негови спътници, на 20 и 17 години и 67-годишна жена, управлявала другия автомобил. Няма данни за приложимост на алкохол. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Солидно почерпен водач провокира злополука с материални вреди в събота вечер. Около 23 ч., в Садово, лек автомобил „ Хюндай “ блъснал поредно два паркирани автомобила. На място екип на РУ-Асеновград открил, че колата управлявал 54-годишен мъж, чиято проба с дрегер отчела съществуване на над 2,4 промила алкохол. На лидера е оказана здравна помощ, взета му е кръвна проба за химически разбор. Срещу него се води бързо произвеждане.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР