БДЖ превозва пътниците от Хисаря до гара Калояново и обратно

...
БДЖ превозва пътниците от Хисаря до гара Калояново и обратно
Коментари Харесай

БДЖ превозва пътници с малки и неудобни микробуси в Пловдивско СНИМКА

БДЖ транспортира пасажерите от Хисаря до гара Калояново и назад с дребни и неуместни рейсове. Това се показва в обява на Иван Пенев в обществената мрежа Фейсбук.

Мъжът отбелязва, че постоянно има правостоящи хора, а тези, които носят багаж със себе си, са принудени да го оставят в краката си, което прави пътуването извънредно неловко.

Иван Пенев се надява кметицата на Община Хисаря да вземе отношение по казуса. Той настоява Ива Вълчева да изиска от БДЖ по-голям рейс, в който пасажерите да се усещат удобно.

" Мисля, че госпожа Ива Вълчева като кмет на Община Хисаря може да изиска от БДЖ – Пловдив по-голям рейс ", написа той.

Миналата седмица в медиите се появи информацията, че БДЖ преустановява влаковото придвижване до Хисаря. Превозът към този момент се прави единствено с рейсове – първо от Централна гара Пловдив до Филипово, след това оттова до Калояново с трен и от Калояново до Хисаря още веднъж с рейс. Причината за това е пренасочването на електрически композиции към столицата.

Тодорка Иванова написа в мненията под обявата на Иван Пенев, че назад във времето постоянно са спирали влака за друг интервал от време, само че постоянно е бил пускан огромен рейс.

" В това бусче пасажерите са натъпкани като стадо овце. В отговор на нарастването на цената на билетите, БДЖ предлага тези улеснения на пътуващите пасажери. Има пътуващи служащи, има и пасажери, които отиват или се прибират от отмора в Хисаря и е безпределно неприятно за всекиго да пътува по този метод. Може би би трябвало да създадем подписка, с цел да извърнат внимание височайшите господа на БДЖ ", добавя тя.

" От БДЖ напряко се оляха. Не стига, че ни взеха мотрисите и ги закараха в София, ами и няма по какъв начин да се предвижваме. Как е допустимо по този начин да я караме? Под всякаква рецензия е! ", написа друга възмутена жена.

Пътуващи по направлението са на мнение, че от БДЖ се подиграват с тях и се надяват компетентните контролни органи да се самосезират.

" Ужасно стана това пътешестване. Този микробус не е за тази цел. Споделяме, до момента в който не е станало късно. До Пловдив се пътува 2 часа. В Калояново се чака доста. Дано скоро завърши този пъкъл! ", надява се Мариана Петкова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР