Митичният ъндърграунд герой Красимир Каменов – Къро, бе показно разстрелян

...
Митичният ъндърграунд герой Красимир Каменов – Къро, бе показно разстрелян
Коментари Харесай

Легендарният бос на ВИС Красимир Каменов - Къро поръчан от България?

Митичният ъндърграунд воин Красимир Каменов – Къро, бе показно разстрелян в дома си в богаташкото предградие Констанция в Кейптаун, ЮАР. Килърите били облечени в полицейски униформи и въоръжени с автомати. Веднага разкрили пукотевица по жителите на жилището. Това демонстрират първите фрагменти от охранителните камери в региона.

На място са починали именитият необут на тогавашната силова формация ВИС-2, 55-годишният Къро, интимната му партньорка, 40-годишната бургазлийка Гергана Боева, която е някогашна манекенка, икономката му и бодигардът. Късмет са извадили трите деца на подземния необут, които по това време са били на учебно заведение.
Свидетели
Кадри от охранителните камери демонстрират сред 5 и 9 въоръжени до зъби мъже, които нахлуват в къщата на Къро. Откриват пукотевица, след което се отдръпват. Килърите са с полицейски униформи. Според проверяващите избити са всички в къщата, с цел да не останат живи очевидци. Говорителят на Южноафриканската полицейска работа (SAPS) Андре Траут удостовери за „ Телеграф “, че четиримата убити са българи – двама мъже и две дами.

Труповете им са били открити към 8:20 сутринта в четвъртък. Атаката е осъществена в елитното предградие на Кейптаун – Констанция.
Заговор
Къро беше разгласен за търсене с алена бюлетина на Интерпол по искане на българските управляващи. Каменов се търсеше по съмнения за опасност за ликвидиране, изнудване и ликвидиране. Той е обвинен в подбудителството към убийството на някогашния началник на Криминална полиция Любомир Иванов, който беше убит в столичния квартал „ Лозенец “ преди година. Наскоро в скандални записи, показани персонално от основния прокурор Иван Гешев, Къро лъсна като част от скрит план с присъединяване и на други престъпно проявени лица, в това число и подсъдимия банкер дезертьор Цветан Василев. Целта на заговора бе дискредитиране на висши магистрати и служители на реда. Къро от години живее в ЮАР, само че продължава да има най-голямата зеленчукова борса в “Слатина ”. Преди три години там бе открита сериозна пратка с кокаин, пропит в кашони с цитрусови плодове (виж карето).

Приятели

Освен че Къро е „ основното настоящо лице ” в записите, с които основният прокурор Иван Гешев разгласи, че има скрит план на „ олигарси и мафия ” за свалянето му от власт, митичният необут е обвързван и със абсурда - златния мочур. Самият Къро приживе твърдеше, че спорът е с някогашния му съучастник Размиг Чакърян-Ами. Арменецът е някогашен телохранител на Къро и понастоящем живее с някогашната му жена Светлана, настояват осведомени. Месеци преди да забегне в ЮАР пък Къро среща красивата манекенка от „ Визаж “ Гергана в елитно столично заведение, където работи като хостеса. Любовта посред им пламва незабавно и въпреки без брак моделката става майка на трите му деца. Източници на „ Телеграф “ от службите разкриха още, че смъртни врагове на Къро са и братята Радослав и Николай Бикови, известни като Византийците. Те се търсят с жълта бюлетина от Интерпол, което значи, че все още не ги търсят за закононарушение, а единствено за определяне живи ли са и къде. За Къро се приказва, че бил ужасно подозрителен, интересувал се от военни тактики и следял доста за сигурността си. От родните служби са безапелационни, че митичният кримигерой е бил извънредно внимателен и с цел да го изненадат по този начин в дома му, сигурно наемниците са го проучвали дълго и са били суперпрофесионалисти. Къро е някогашен съучастник с различен митичен предприемач - Христофорос Аманатидис - Таки, както и с безследно изчезналия Методи Методиев - Мето Илиенски. През годините тримата развиват дружно както законен, по този начин и незаконен бизнес.
Вкара 100 кила кока в „ Слатина “
Месец преди нервността с Ковид-19 над 100 кг кокаин от Колумбия бяха доставени на най-голямата зеленчукова борса на Балканите в „ Слатина “. Дрогата бе импрегнирана в хартията на кашоните, цялостни с вкусни цитрусови плодове, познати като зелени лимони, или лайм. Цитрусите бяха непокътнати, само че кашоните имаха златна стойност поради първокачествената колумбийска стока. Установи се, че плодът идва непосредствено от ЮАР, а коката е била докарана там от Колумбия и импрегнирана. Още тогава се заприказва за връзка на Къро с пратката, само че това по този начин и не бе потвърдено публично.

Автор: Захари Белчев

Източник: " "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР