Мистерията е разкрита! Един от панелистите в "На кафе" Георги

...
Мистерията е разкрита! Един от панелистите в "На кафе" Георги
Коментари Харесай

Никол Станкулова с тайна сватба

Мистерията е разкрита! Един от панелистите в "На кафе " Георги Блажев несъзнателно издаде огромна и явно дълго защитавана загадка за своята колежка Никол Станкулова. Оказа се, че красивата синоптичка на Нова телевизия е предходна скрито под венчило с дългогодишния си другар и татко на щерка й Теодор, чу ПИК.

Как се стигна до това разобличаване? От началото на предходната седмица Блажев, както и всички панелисти от предаването на Гала, бяха под домашна карантина поради позитивния й тест за ковид. Всяка вечер Блажев бореше скуката с видео предавания в Инстаграм. Миналата вечер тв ергенът задоволи любознанието на феновете си с роман за това по какъв начин е попаднал в "На кафе ".

"Два пъти съм бил седмичен коментатор в "Преди обед ". Втория си написах един занимателен пост: "Приятели, за повторно ме канят, само че Гала не ме счита за жив ". Един ден ми звънна телефонът: "Ало, здрасти, аз съм продуцента в "На кафе ". Поканиха ме да бъда панелист. Когато отидох на изявлението си споделих, че грам няма да се тормозя. Бях сигурен, че ще получа тази работа, макар че съм се провалял на кастинг за телевизия. Тестваха ни в две петици, в първата не се оправих доста добре.

Във втората петица беше и Никол Станкулова. Тогава за пръв път я видях онлайн - доста е хубава. Никол описа една история, по какъв начин с нейния мъж, аз дори не знаех, че са мъж и жена и че са женени, срещнали духовник и го качили в колата. Тогава й споделих: "Извинявай, но това да качиш духовник в колата, е доста сериозен намек към мъжа ти ". Тя се разсмя и стана разговорът. Малко по-късно ми се обадиха, че са ме взели ", изясни обстойно и нашироко Блажев.

По всички проличава, че Никол Станкулова и избраникът й са предпочели да скрепят връзката си тихомълком и без помпозни тържества. Красавицата получи годежен пръстен преди цели 5 години, като най-верните й последователки тръпнеха да я зърнат в приказна булчинска рокля.

Преди две години потегли слух, че с Теодор възнамеряват женитба, само че последователно всичко заглъхна. Вероятно Станкулова, също като някогашната си колежка в отдела на синоптичките Деси Банова, е събрала единствено родителите си и кумовете си, с цел да скъса с моминството.
Припомняме, че тъкмо преди две години, през ноември 2018, Никол и избраникът й станаха родители на своята принцеса - Теа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР